Δωρεάν virtual machines για τα Windows 11 από τη Microsoft

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Δωρεάν virtual machines για τα Windows 11 από τη Microsoft

Οι προγραμματιστές που θέλουν να αρχίσουν να γράφουν εφαρμογές για Windows 11 ή ακόμη και οι απλοί χρήστες που είναι περίεργοι να δουν το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν επίσημες virtual machines που παρέχονται από τη Microsoft.

Η εταιρεία ενημέρωσε για άλλη μια φορά τις VM της γεμάτες εργαλεία για προγραμματιστές, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση στα Windows 11 2022 Update, Visual Studio 2022, WSL και άλλα βοηθητικά προγράμματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι εικονικές μηχανές της Microsoft που βασίζονται στα Windows 11 δεν είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις VM χωρίς κόστος μόνο έως τις 10 Ιανουαρίου 2023. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, η Microsoft θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε τα Windows όπως κάθε άλλη εικονική μηχανή ή τοπική εγκατάσταση (μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε με ένα γνήσιο κλειδί και να συνεχίσετε να τα χρησιμοποιείτε). Ωστόσο, δύο μήνες θα πρέπει να είναι αρκετοί για να εξοικειωθούν οι προγραμματιστές με τα ακόλουθα:

  • Windows 11 Enterprise SKU
  • Visual Studio 2022 Community Edition με UWP, .NET Desktop, Azure και Windows App SDK για C# workloads
  • Υποσύστημα Windows για Linux 2 με προεγκατεστημένο το Ubuntu
  • Τερματικό Windows
  • Λειτουργία για προγραμματιστές

Οι επίσημες virtual machines των Windows 11 είναι διαθέσιμες σε τέσσερις παραλλαγές για διαφορετικό λογισμικό εικονικοποίησης: VMWare, Hyper-V, VirtualBox (το οποίο πρόσφατα έλαβε πλήρη υποστήριξη για τα Windows 11) και Parallels. Χρειάζεστε τουλάχιστον 20 GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο για να ξεκινήσετε με μία από αυτές τις εικονικές μηχανές. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και τους συνδέσμους για λήψη στον επίσημο ιστότοπο.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Black Friday: Τι αποκαλύπτουν τα δημογραφικά του Public για το 2021

Next Article

H Lenovo γιορτάζει τα 30α γενέθλια της σειράς Think