Μια ανάσα από το Xiaomi 13S Ultra

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Μια ανάσα από το Xiaomi 13S Ultra (στη φωτό το Xiaomi 12S Ultra)

Μετά την επιτυχή κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13 στην Κίνα, η ηγέτιδα εταιρεία μάλλον ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της ναυαρχίδα, το Xiaomi 13S Ultra, ένα ακόμη κορυφαίο μοντέλο smartphone, στην MWC 2023.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι ένα premium τηλέφωνο στη σειρά Xiaomi 13, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η συσκευή θα ονομάζεται Xiaomi 13S Ultra.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, το θα διαθέτει κάμερες Leica. Κάτι που σημαίνει ότι η Xiaomi δεν θα ρισκάρει για τον διάδοχς του Xiaomi 12S Ultra, τουλάχιστον στο τμήμα κάμερας. Εξάλλου, γιατί να το κάνει;

Πιθανές προδιαγραφές του Xiaomi 13S Ultra

Όπως αναφέραμε παραπάνω, βασικό χαρακτηριστικό του Xiaomi 13S θα είναι τα οπτικά Leica. Αναμένουμε να δούμε αισθητήρα 1″, ο οποίος μάλλον θα είναι παρόμοιος με του Xiaomi 12S Ultra, αν και δεν αποκλείεται, η Xiaomi να κάνει κάποιες βελτιώσεις στον αισθητήρα.

Μια ακόμη πληροφορία είναι ότι το Xiaomi 13S Ultra, η επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, θα μπορούσε να φέρει SoC Snapdragon 8 Gen2 και οθόνη QHD+.

Το γεγονός ότι η Xiaomi θα λανσάρει το επόμενο κορυφαίο της smartphone θα στην MWC 2023 σημαίνει ότι το Xiaomi 13S Ultra θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά, σε αντίθεση με το12S Ultra που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Κίνα.

Η MWC 2023 πρόκειται να διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η Xiaomi εργάζεται για τον διάδοχο του Xiaomi Pad 5. Λέγεται ότι υπάρχουν δύο tablet έτοιμα, το Xiaomi Pad 6 και το Xiaomi Pad 6 Pro. Εξάλλου, δεν αποκλείεται η Xaiomi να ανακοινώσει τα tablet στην MWC 2023.

Πηγή

  To Motorola Frontier διέρρευσε και θα διαθέτει κάμερα 200ΜΡ
Previous Article

Οι τηλεοράσεις OLED της LG για το 2023 με βελτιωμένο webOS και AI Deep Learning

Next Article

Tηλεοράσεις Samsung που “ρυθμίζουν” το βιολογικό ρολόι των χρηστών