Η Xiaomi και η Redmi έχουν τεράστιο απόθεμα από Snapdragon 870 chip

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Xiaomi και η Redmi έχουν τεράστιο απόθεμα από Snapdragon 870 chip

Τα smartphone της Xiaomi με το Snapdragon 870 chip δεν θα βρίσκονται στις χαμηλές κατηγορίες.

Οι κατασκευαστές smartphone ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τις συσκευές-ναυαρχίδες τους με τα Snapdragon 8 Gen1 και Dimensity 9000 chip που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες από την Qualcomm και την Mediatek αντίστοιχα. Από το 2022 θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία πληθώρα από ναυαρχίδες με τα συγκεκριμένα chip, ωστόσο φέτος φαίνεται πως το chip που θα επιλέξουν οι εταιρείες θα είναι το Snapdragon 870. Σύμφωνα με αναφορές, η Xiaomi και η Redmi – θυγατρική εταιρεία της Xiaomi – έχουν στην κατοχή τους ένα τεράστιο απόθεμα από Snapdragon 870 chip. Ο δημοφιλής blogger του Weibo, @DCS, ισχυρίζεται πως τα smartphone της Xiaomi με το Snapdragon 870 chip δεν θα βρίσκονται στις χαμηλές κατηγορίες.

Άλλοι κατασκευαστές θα εφοδιάσουν τα tablet τους με το Snapdragon 870 στο πρώτο μισό του 2022 και θα τοποθετηθούν στη mid-range κατηγορία. Μία προηγούμενη αναφορά ισχυρίστηκε πως η σειρά Redmi K50 θα διαθέτει ένα μοντέλο με το Snapdragon 870. Το Snapdragon 870 5G SoC χρησιμοποιεί έναν ενισχυμένο Qualcomm Kryo 585 CPU πυρήνα και η συχνότητα του βασικού πυρήνα έχει φτάσει τα 3,2GHz.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη αναφορά, η σειρά Xiaomi Redmi K50 διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από επεξεργαστές και πάρχουν αναφορές που δείχνουν πως τέσσερα chip θα χρησιμοποιηθούν – τα Snapdragon 870, Snapdragon 8 Gen1, Dimensity 7000 και Dimensity 9000. Τα διαφορετικά μοντέλα της σειράς θα υιοθετήσουν διαφορετικές διαμορφώσεις.

Το Redmi K50 Pro θα έρθει με το Dimensity 9000, ένα chip των 4nm. Η απόδοση του είναι σχεδόν ίδια και ίσως λίγο καλύτερη από αυτήν του Snapdragon 8 Gen1. Ωστόσο, σε κάποιους τομείς ίσως υστερεί. Το Redmi K50 Pro+, ως το πιο δυνατό μοντέλο της σειράς, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει το Snapdragon 8 Gen1. Η συνολική απόδοση της συσκευής θα είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Επιπλέον, το Redmi K50 Pro μαζί με τo Redmi K50 Pro+ θα υποστηρίζουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης Ε5 και γρήγορη φόρτιση στα 100W.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Απεριόριστα δεδομένα στο κινητό & απεριόριστη ομιλία στο σταθερό δωρεάν για 15 ημέρες από την COSMOTE

Next Article

Τα παιχνίδια Android έρχονται στα Windows 10 και Windows 11