Η Xiaomi κυκλοφόρησε -ίσως- τα φθηνότερα ασύρματα ακουστικά με ANC

Author: No Comments Share:
Xiaomi Mi Neckband Earphones Pro active noise cancellation

Τα Xiaomi κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι neckband-styled ακουστικά που είναι ίσως η πιο προσιτή επιλογή για ασύρματα ακουστικά με active noise cancellation.

Η Xiaomi παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες τα Mi Neckband Bluetooth Earphone Pro, ένα ζευγάρι neckband-styled ακουστικά που διαθέτουν active noise cancellation με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Στα λοιπά χαρακτηριστικά η εταιρεία προσφέρει έως 20 ώρες αυτονομίας και πιστοποίηση IPX5 για αντοχή στη σκόνη και το νερό.

Όσον αφορά την τιμή του, το Xiaomi Mi Neckband Bluetooth Earphone Pro διατίθεται στην Ινδία σε τιμή που ισούται με περίπου 25€ και προς το παρόν οι καταναλωτές μπορούν να το προμηθευτούν από το επίσημο online κατάστημα της Xiaomi ή το Amazon. Κάνοντας μια αναζήτηση στην αγορά, μάλλον θα μπορούσατε και εσείς να καταλάβετε πως σε αυτό το εύρος τιμής είναι ίσως μια από τις μόνες επιλογές των καταναλωτών για ακουστικά με active noise cancellation.

Xiaomi Mi Neckband Earphones Pro τα φθηνότερα ασύρματα ακουστικά με ANC
Τα ασύρματα ακουστικά συνοδεύονται από τον σχεδιασμό anti-cerumen που βοηθά στον ευκολότερο καθαρισμό των λαστιχένιων buds που διαθέτουν. (φωτό: Xiaomi)

Xiaomi Mi Neckband Bluetooth Earphone Pro: Active Noise Cancellation και αυτονομία 20 ωρών

Ίσως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στα ακουστικά, όμως, είναι το active noise cancellation με το πάτημα ενός κουμπιού, που καθιστά τα Mi Neckband Bluetooth Earphone Pro ίσως το πιο προσιτό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με αυτή την τεχνολογία. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν τους δυναμικούς οδηγούς των 10mm, Bluetooth v5.0 και την θύρα Micro USB που χρησιμοποιείται για την φόρτιση. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα ακουστικά έχουν εύρος μετάδοσης έως 10 μέτρα.

Τα neckband-styled ακουστικά συνήθως προτιμούνται από τους καταναλωτές για δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τρέξιμο καθώς προσφέρουν πιο ασφαλή εφαρμογή έναντι των true wireless ακουστικών. Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση IPX5, τα ακουστικά της Xioami είναι μια ανταγωνιστική επιλογή για όσους αθλούνται ακούγοντας μουσική, καθώς προσφέρουν μια επιπλέον προστασία από τον ιδρώτα. Τα ασύρματα ακουστικά συνοδεύονται επίσης από τον σχεδιασμό anti-cerumen που σύμφωνα με την Xiaomi, βοηθά στον ευκολότερο καθαρισμό των λαστιχένιων buds που διαθέτουν.

Όσον αφορά την μπαταρία, τα Mi Neckband Bluetooth Earphone Pro παρέχουν 20 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, έως 200 ώρες χρόνο αναμονής και χρειάζονται 1,5 ώρα για να φορτιστούν πλήρως.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό αν τα Mi Neckband θα διατεθούν από την Xiaomi στη χώρα μας, με το ίδιο ή διαφορετικό όνομα.

Previous Article

Η Uni Systems επίσημος μεταπωλητής των Microsoft Surface

Next Article

Android 12: βελτιώσεις στην ασφάλεια και στο Wi-Fi