Το Xiaomi Mi 11T θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το iPhone 13

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το νέο Xiaomi Mi 11T ίσως μπορέσει να ανταγωνιστεί το iPhone 13

Xiaomi Mi 11T με in-screen μπροστινή κάμερα και υποστήριξη UWB.

Γνωρίζουμε πως η αγορά των smartphone δεν μένει στάσιμη για πολύ καιρό και έτσι ανυπομονούμε να δούμε τι θα προσφέρει το νέο Xiaomi Mi 11T.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή από το κινέζικο social media Weibo, το μελλοντικό Xiaomi Mi 11T θα διαθέτει μία μπροστινή κάμερα κρυμμένη κάτω από την οθόνη και υποστήριξη για ultra-wideband (UWB).

Η ενσωματωμένη μπροστινή κάμερα είναι μία φήμη που έχουμε ξανακούσει για τα μελλοντικά μοντέλα Xiaomi και η τεχνολογία αυτή πιστεύεται πως θα υιοθετηθεί και από την Samsung για το Galaxy S22. Αν και υπάρχει η επιλογή για μπροστινές κάμερες κάτω από την οθόνη δεν συνίσταται μιας και δεν λειτουργούν σωστά ακόμα.

Το Xiaomi Mi 11T αναμένεται να κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο 2021

Η υποστήριξη του ultra-wideband έχει υιοθετηθεί από την Apple για τα νεότερα iPhone και είναι η κύρια τεχνολογία που προσφέρεται από τα Apple AirTags. Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν η Xiaomi σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία δικιά της σειρά από συσκευές εντοπισμού.

Η αρχική πηγή δείχνει πως τα νέα features έρχονται με τα νέα smartphones της Xiaomi, κάτι που σχεδόν επιβεβαιώνει πως το Xiaomi Mi 11T θα επωφεληθεί από αυτά μιας και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Από την άλλη μεριά, η Xiaomi ίσως αποφασίσει να καθυστερήσει την under-display κάμερα και το ultra-wideband μέχρι να είναι έτοιμο το Xiaomi Mi 12. Η συγκεκριμένη συσκευή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022, αν η εταιρεία τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των κυκλοφοριών της.

Πάντως το ερώτημα είναι το πότε και όχι το αν, παρόλο που τα δύο προαναφερθέντα features είναι τα πιο δημοφιλή αυτόν τον καιρό. Σε τι θέση όμως θα αφήσουν όλα αυτά το iPhone 13; Το νέο μοντέλο της Apple θα υποστηρίζει σίγουρα μία μορφή του ultra-wideband για να μπορεί να συνδέεται με τα AirTags, αλλά δεν περιμένουμε την Apple να παρουσιάσει τις μπροστινές in-screen κάμερες για αρκετό καιρό ακόμα.

Previous Article

OLED οθόνες σε μερικά από τα νέα iPad από το 2022

Next Article

Η Forthnet γίνεται Nova