Επίσημο: Οι τηλεοράσεις Xiaomi Mi και τα Xiaomi Mi 10 smartphone στην ελληνική αγορά

Author: No Comments Share:
Xiaomi Mi TV Ελλάδα

Η Info Quest Technologies ανακοινώνει τη διάθεση των τηλεοράσεων Xiaomi Mi TV για πρώτη φορά στην ελληνική και κυπριακή αγορά, καθώς και τη διάθεση των Xiaomi Μi 10 smartphone.

Σε μια χρονική στιγμή που η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα, παρά τον περιορισμό, η ανάγκη για επικοινωνία μεγαλύτερη από ποτέ, η Info Quest Technologies ανακοινώνει τη διάθεση των τηλεοράσεων Xiaomi Mi TV για πρώτη φορά στην ελληνική και κυπριακή αγορά, καθώς και τη διάθεση των νέων Xiaomi Μi 10 smartphones. Πρόκειται για δύο σειρές έξυπνων προϊόντων που θα στόχο έχουν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και συναρπαστική ενσωματώνοντας τις τεχνολογικές δυνατότητες που κάνει προσιτές σε όλους η Xiaomi, πιστή στη φιλοσοφία της για “Innovation For Everyone – Καινοτομία για όλους”.

Οι Xiaomi Mi TV επίσημα στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την Info Quest Technologies (φωτό: Info Quest Technologies)

H νέα σειρά smart τηλεοράσεων Mi TV περιλαμβάνει 3 μοντέλα: Τη Mi LED TV 4S 55″, τη Mi LED TV 4S 43″ και τη Mi LED TV 4A 32″. Με λειτουργικό σύστημα Android, θύρες πολλαπλής σύνδεσης, ήχο Dolby & DTS – HD και ανάλυση 4K HDR για τα μοντέλα Mi TV 4S 55’’ και Mi TV 43’’ κάνουν την τηλεθέαση μια ξεχωριστή νέα εμπειρία.

Xiaomi Mi 10 unboxing – ακουστικό
Xiaomi Mi 10 unboxing (φωτό: Electronicanto)

Η νέα σειρά smartphones Mi 10 περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το Mi 10 και το Mi 10 Pro, που ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά της αγοράς, όπως τετραπλή κάμερα 108Mpixel με 8Κ video, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, οθόνη TrueColor με surround ηχητικό σύστημα και υψηλής χωρητικότητας μπαταρία για γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Η σειρά Mi 10 διεκδικεί τη θέση του ηγέτη του video στην εποχή του 5G και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητα σήμερα στο σπίτι, αλλά αργότερα παντού, πιο δημιουργική και πιο απολαυστική από ποτέ.

Xiaomi Mi 10 unboxing κάμερες
Unboxing: Το ισχυρότερο, ίσως, σημείο του Mi 10 είναι η τετραπλή κύρια κάμερα με τον αισθητήρα 108Mpixel, όπως επίσης και τους φακούς macro και υπερ-ευρυγώνιο. (φωτό: Electronicanto)

Οι νέες smart τηλεοράσεις Mi TV είναι άμεσα διαθέσιμες με προτεινόμενες λιανικές τιμές €219, €399 και €549 για τα μοντέλα των 32″, 43″ και 55″ αντίστοιχα. Τα νέα Mi 10 128GB και Mi 10 Pro 256GB διατίθενται σε προτεινόμενες λιανικές τιμές €849 και €1.099 αντίστοιχα και η προ-παραγγελία τους ξεκινά στις 10/04 με δυνατότητα αγοράς στις 22/04 από τους επίσημους μεταπωλητές της Xiaomi στην Ελλάδα.

Τα νέα προϊόντα υποστηρίζονται όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies.

Previous Article

Συνεργασία Apple-Google στην τεχνολογία Bluetooth για την ιχνηλάτηση COVID-19

Next Article

Οι προσφορές για το Πάσχα της Media Markt