Το Xiaomi Mix 5 θα φορτίζει πλήρως σε μόλις 10 λεπτά!

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το Xiaomi Mix 5 θα φορτίζει πλήρως σε μόλις 10 λεπτά!

Η νέα τεχνολογία της Xiaomi δεν θα εμφανιστεί εώς την κυκλοφορία του Xiaomi Mix 5.

Η Xiaomi είναι μία από τις βασικές εταιρείες στον τομέα της γρήγορης φόρτισης. Η εταιρεία μέχρι στιγμής διαθέτει γρήγορη φόρτιση στα 120W αλλά δουλεύει πάνω στην βελτίωση της τεχνολογίας της. Σύμφωνα με τον blogger του Weibo, @DCS, η Xiaomi δοκιμάζει flash charge σε πάνω από 100W. Επιπλέον, η τεχνολογία λαμβάνει υπόψιν την υγεία της μπαταρίας και την ταχύτητα φόρτισης. Δυστυχώς, ο blogger δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της νέας τεχνολογίας. Από ό,τι ξέρουμε μέχρι στιγμής, η σειρά Xiaomi 12 υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι και 120W. Παρότι το Xiaomi 12 θα κυκλοφορήσει φέτος, το μοντέλο Ultra θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2022 και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 120W. Αυτό σημαίνει πως η νέα τεχνολογία της Xiaomi δεν θα εμφανιστεί εώς την κυκλοφορία του Xiaomi Mix 5.

Η νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης ίσως κυκλοφορήσει το νωρίτερο μαζί με το Xiaomi Mix 5. Η νέα σειρά ναυαρχίδων πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2022. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως υπάρχουν αρκετές αναφορές πως η Xiaomi θα υποστηρίξει γρήγορη φόρτιση σε πάνω από 120W στις high-end ναυαρχίδες της.

Όσον αφορά στο συγκεκριμένο πλάνο, η Xiaomi ανακοίνωσε γρήγορη φόρτιση στα 200W, παρουσιάζοντας μία βελτιωμένη έκδοση του Xiaomi 11 Pro. Η ενσύρματη φόρτιση αγγίζει τα 220W και χρειάζεται μόνο 8 λεπτά για να φορτίσει πλήρως – η πρώτη φορά που η ενσύρματη φόρτιση μπορεί να φορτίσει πλήρως μία συσκευή σε κάτω από 10 λεπτά.

Συμπεραίνουμε πως το “ring-shaped cold pump cooling system” της Xiaomi που είχε ανακοινώσει, θα ρυθμίζει καλύτερα την παραγωγή θερμότητας της γρήγορης φόρτισης στα 200W. Έτσι, θα βελτιωθεί η ασφάλεια της γρήγορης φόρτισης και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη γενική απόδοση της συσκευής.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Τα καινοτόμα, φορητά power stations της Ecoflow στην Ελληνική αγορά.

Next Article

ESET: Γιατί δεν αφήνεις το τηλέφωνο στην άκρη; Μήπως έχεις πάθει FOMO;

sonos move