Η Xiaomi αποκάλυψε τον σχεδιασμό και το chipset του Redmi Note 11 Pro

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Xiaomi αποκάλυψε τον σχεδιασμό και το chipset του Redmi Note 11 Pro

Το Xiaomi Redmi Note 11 Pro έρχεται με το Dimensity 920 SoC.

Η Xiaomi συνεχίζει να κάνει tease πληροφορίες για την επερχόμενη σειρά Redmi Note 11 που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες. Οι τελευταίες πληροφορίες αφορούν το chipset του μοντέλου Pro – το Dimensity 920, ένα 6nm chipset με δύο πυρήνες Cortex-A78 και κάρτα γραφικών Mali-G68 MC4.

Το chipset κατάφερε να λάβει πάνω από 500.000 πόντους στο AnTuTu v9 benchmark. Το κινητό διαθέτει έναν μεγάλο θάλαμο ψύξης για κρατάει την θερμότητα υπό έλεγχο, όμως δεν ξέρουμε τις ακριβείς διαστάσεις του. Περισσότερα θα μάθουμε με την κυκλοφορία του στις 28 Οκτωβρίου.

Το σύστημα ψύξης του Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Η προσοχή της εταιρείας έχει μετατεθεί στον σχεδιασμό του κινητού. Πριν λίγο καιρό, η Xiaomi αποκάλυψε πως το Redmi Note 11 Pro θα διαθέτει βασική κάμερα των 108ΜΡ με pixels των 2,1μm για ανάλυση 12ΜΡ. Επιπλέον το κινητό θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 120W, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα την χωρητικότητα της μπαταρίας του.

Εντωμεταξύ, το Redmi Note 10 Pro, που κυκλοφόρησε στην Κίνα νωρίτερα φέτος, διέθετε το Dimensity 1100 chipset, ένα δυνατότερο SoC από το 920. Ωστόσο, τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν στον υπόλοιπο κόσμο ήρθαν με το Snapdragon 732G. Παρόμοια με το νέο κινητό, το κινέζικο Xiaomi Redmi Note 10 Pro υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 67W ενώ η παγκόσμια έκδοση φτάνει μέχρι τα 33W. Είναι πιθανό πως μία παρόμοια κατάσταση θα υπάρξει και με την νέα σειρά Redmi Note 11, οπότε ό,τι ανακοινωθεί στις 28 Οκτωβρίου δεν θα είναι απαραίτητα διαθέσιμο παγκόσμια.

 

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Moto Watch 100: Το νέο smartwatch της Motorola με Wear OS

Next Article

ACS: Προχωρά ο ψηφιακός μετασχηματισμός της