Το προσιτό Redmi Pad 5G ίσως κυκλοφορήσει σύντομα

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το προσιτό Redmi Pad 5G ίσως κυκλοφορήσει σύντομα

Φαίνεται ότι η Xiaomi ετοιμάζει το προσιτό tablet, Redmi Ρad 5G, που θα τοποθετηθεί κάτω από τη σειρά Xiaomi Ρad 5.

Είναι επίσημα η σεζόν των tablet. Μετά από χρόνια περιφρόνησης από τους κατασκευαστές Android OEM (Οriginal Εquipment Μanufacturer), η αγορά των tablet γνώρισε μια αναζωπύρωση πρόσφατα, ξεκινώντας από τη σειρά Xiaomi Pad 5 και σε συσκευές όπως το OPPO Pad, το Vivo Pad και το Realme Pad. Η Xiaomi πρόκειται να φέρει ένα άλλο tablet στην αγορά, όπως φαίνεται, με τη μορφή του Redmi Pad 5G.

Όπως αναφέρθηκε από το ITHome, ένα νέο ερωτηματολόγιο που εστάλη από την κοινότητα της Xiaomi χθες στην Κίνα αναφέρει ρητά το “Redmi Ρad 5G” δίπλα στα Mi Pad 5 και Mi Pad 5 Pro. Αν και αυτό μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα – καμία επίσημη λίστα beta δεν κάνει αναφορές στο Redmi Pad 5G – η ύπαρξη ενός τέτοιου tablet θα ήταν ένα λογικό βήμα από τη Xiaomi.

Ακόμη, η Realme, κοντινός ανταγωνιστής της Xiaomi, προσφέρει τώρα δύο tablet στη σειρά: το Realme Pad και το Realme Pad Mini. Ενώ και τα δύο είναι σταθερά στην οικονομική κατηγορία, η εταιρεία εργάζεται επίσης για ένα tablet 5G και θα ήταν λογικό για τη Redmi να προσφέρει ένα παρόμοιο, ανταγωνιστικό προϊόν που θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί κάτω από τα πιο premium μοντέλα Xiaomi Pad 5.

Previous Article

Vodafone: Εκπτώσεις σε smartphone και αξεσουάρ για να γιορτάσετε την (πραγματική) άνοιξη

Next Article

5 νέα features του Android 13 Beta 1