Η Xiaomi κάνει πάλι το απίστευτο: Smartwatch με μέτρηση πίεσης και ΗΚΓ!

Author: Δέσποινα Κανέλη Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder

Η Xiaomi παρουσιάζει το πρώτο της smartwatch με μετρητή αρτηριακής πίεσης, με ονομασία Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder. Το ECG smartwatch αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Τρίτο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Πεκίνου και έχει λάβει την πιστοποίηση ιατρικής συσκευής κατηγορίας ΙΙ της Κίνας.

Το Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το Huawei Watch D, καθώς χρησιμοποιεί εναν αισθητήρα υψηλής πίεσης, μια micro αντλία αέρα και έναν αερόσακο που το προσομοιάζει με τον παραδοσιακό μετρητή πίεσης. Η Xiaomi υποστηρίζει ότι αυτή η μέθοδος παραθέτει ακριβείς μετρήσεις, εντός 3mmHg.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από το ECG smartwatch θα είναι ορατά στο ρολόι και στην εφαρμογή της Xiaomi, που επιτρέπει την παρακολούθηση των αλλαγών με την πάροδο του χρόνου. Το smartwatch περιλαμβάνει και άλλες λειτουργίες, όπως η μέτρηση των παλμών, του επιπέδου του οξυγόνου στο αίμα, καθώς και της θερμοκρασίας του σώματος. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στην παρακολούθηση του ύπνου, της αναπνοής και της εμμήνου ρύσης.

Το νέο smartwatch της Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 26 Οκτωβρίου μαζί με το Xiaomi 14 και το Xiaomi Watch S3.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η TCL στο Broadband World Forum 2023-βιώσιμα προϊόντα MBB και CPE

Next Article

Samsung Galaxy Tab A9 και Α9+: Τα κορυφαία tablet καταφθάνουν