Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xperia XZ4

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
xperia xz4 διαρροή

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Xperia XZ4, διαθέσιμη εμφανίζεται η πλήρης λίστα με τα specs του τηλεφώνου.

LG Corporate banner

Το Xperia ΧΖ4 αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι διαρροές των χαρακτηριστικών του, έως αυτή τη στιγμή, δείχνουν ότι μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο smartphone.

Τα σημαντικότερα που είναι ευρέως γνωστά έως σήμερα – πάντα μέσω διαρροών – είναι ότι το XZ4 θα κινείται από επεξεργαστή Snapdragon 855 και ότι θα διαθέτει οθόνη με λόγο πλευρών 21:9. Θυμίζουμε ότι η Sony Mobile έχει ξεκινήσει, ήδη από την παρουσίαση του XZ3, μια επιχείρηση αναδιαμόρφωσης του προφίλ της και εκ νέου τοποθέτησής της στην αγορά των smartphone.

H πιο πρόσφατη διαρροή, σχετικά με το επερχόμενο Xperia XZ4, έρχεται να επιβεβαιώσει (όσο αυτό μπορεί να γίνει μέσω διαρροών) τη χρήση του Snapdragon 855, όπως και τη χρήση οθόνης 21:9, με διαγώνιο 6,5 ίντσες και ανάλυσή 2Κ (3360×1440). Η RAM φέρεται να είναι 6GB, με 128GB ROM και η μπαταρία 4400mAh. Το Xperia XZ4 αναμένεται να είναι αδιάβροχο κατά IP68. Tέλος, το βάρος του XZ4 θα είναι, σύμφωνα με τα specs που διέρρευσαν, 193g και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, ασημί, μπλε και βαθύ μοβ.

xz4 spec leak

  Τα Samsung Galaxy A02s & A12 διαθέσιμα το 2021 σε "εξαιρετική τιμή"
Previous Article

Samsung: Ενισχυμένος 8K display driver για 8K UHD TV

Next Article

1TB ROM για smartphone από τη Samsung