Εκδήλωση Τύπου για την παρουσίαση της Nikon Z6 III

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Εκδήλωση Τύπου για την παρουσίαση της Nikon Z6 III

Η Nikon παρουσίασε στις 4 Ιουλίου την εξαιρετικά ισχυρή υβριδική φωτογραφική μηχανή πλήρους κάδρου Ζ6ΙΙΙ.


Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας και πλήθος εκπροσώπων από τα media παρευρέθηκαν για να δουν από κοντά το εύρος των μεγάλων επιδόσεων της νέας φωτογραφικής μηχανής Nikon Z6III.
Την ενδιαφέρουσα παρουσίαση ακολούθησε brunch και συζήτηση για τις επιδόσεις της φωτογραφικής μηχανής, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες καθώς και δυνατότητα εγγραφής video 6K/60P (RAW).

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Nikon στην Αθήνα για την επίσημη παρουσίαση της Z6 III [Nikon]

Η ολοκαίνουρια Z6III εισαγάγει ένα νέο επίπεδο επιδόσεων στις φωτογραφικές μηχανές πλήρους κάδρου και αποτελεί μια συναρπαστική αναβάθμιση για τους φωτογράφους και τους δημιουργούς video που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ή να χρησιμοποιούν περισσότερα δημιουργικά στοιχεία, ενώ διατηρεί τον εξοπλισμό τους εξαιρετικά μικρό σε μέγεθος. Αυτή η φωτογραφική μηχανή αποδίδει από κάθε άποψη με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και δυναμικό εύρος και χρωματική πιστότητα που εντυπωσιάζουν.

Οι φωτογράφοι εξασφαλίζουν στις φωτογραφικές λήψεις σταθερά ομαλή προβολή στο σκόπευτρο και μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταχύτητα έως και 120 fps χωρίς να ανησυχούν για την παραμόρφωση περιστρεφόμενου κλείστρου.

Στις λήψεις video εξασφαλίζονται πεντακάθαρα πλάνα ποιότητας 6K και 5.4K απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή, ενώ είναι επίσης δυνατή η δημιουργία video UHD 4K με πλούσιες λεπτομέρειες με υπερδειγματοληψία από το 6K της φωτογραφικής μηχανής.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Ταχυφορτιστής EV υψηλών θερμοκρασιών Schneider Charge

Next Article

Galaxy Unpacked Ιούλιος 2024: Ξεδιπλώστε τη δική σας ιστορία