Ο Aleksandar Preradovic, Country Manager της Dell Technologies για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Aleksandar Preradovic

Η Dell Technologies ανακοινώνει την τοποθέτηση του Aleksandar Preradovic στη θέση του Country Manager για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο, την οποία αναλαμβάνει 1η Οκτωβρίου, 2019.

Οι ευθύνες του κυρίου Preradovic ως Country Manager καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Dell Technologies στην περιοχή. Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί στην υλοποίηση και διαχείριση των δραστηριοτήτων πωλήσεων, τη διερεύνηση νέων ευκαιριών στην αγορά και τον προσδιορισμό των απαιτούμενων ενεργειών για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Dell με νέα δυναμική, καθώς και τη δημιουργία ανάπτυξης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Ο Aleksandar Preradovic διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των πωλήσεων και της ηγεσίας, σε πολλαπλούς λειτουργικούς τομείς, όπως BDM, διαχείριση πωλήσεων καναλιού, και περιφερειακή διαχείριση. Διαθέτει ισχυρή πεποίθηση στον ανθρώπινο παράγοντα και την τεχνολογία, κατάγεται από τη Σερβία, αλλά πάντα αποκαλεί την Αθήνα το σπίτι του, αφού διαμένει εδώ τα τελευταία 19 χρόνια.

Εδώ και οκτώ χρόνια, ο κύριος Preradovic κατείχε θέσεις πωλήσεων και ηγεσίας στη Citrix. Ήταν υπεύθυνος για την εκτέλεση στρατηγικών αγοράς και την εξέλιξη των δραστηριοτήτων πωλήσεων, υπηρεσιών και καναλιού της εταιρείας για τις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Κύριό του μέλημα υπήρξε ο στενότερος συντονισμός του ανθρώπινου δυναμικού , των διαδικασιών, της τεχνολογίας και των εταιρικών πρωτοβουλιών με την επιχειρησιακή στρατηγική και το όραμα, με στόχο την αύξηση της συνολικής απόδοσης της εταιρείας σε ανώτερα επίπεδα. Παλιότερα, ο Aleksandar κατείχε διάφορες διεθνείς θέσεις κυρίως σε χώρες της ανατολικής περιοχής ΕΜΕΑ και Λατινικής Αμερικής.

 «Είμαστε ευτυχείς που ο Aleksandar Preradovic είναι ο νέος μας Country Manager για την Ελλάδα, την Μάλτα και την Κύπρο», δήλωσε η Jasmina Stritar, General Manager South East Europe στην Dell Technologies, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κυρίου Preradovic. «Πιστεύω ότι μιλώ εκ μέρους όλων στην οικογένεια της Dell Technologies και τον καλωσορίζω στις τάξεις μας, ευχόμενοι να ενσωματωθεί στο δυναμικό μας ομαλά και να έχει κάθε επιτυχία ως μέλος της ομάδας μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη Τζανακάκη, Named Account Sales Manager στην Dell Technologies Greece, ο οποίος άσκησε τα καθήκοντα του Country Manager με απόλυτη επιτυχία στο μεσοδιάστημα, εξασφαλίζοντας μια ομαλή μετάβαση για τον Aleksandar. Ο Βασίλης υποστήριξε με εξαιρετικό τρόπο το γραφείο μας στην Ελλάδα κατά τη μεταβατική περίοδο, και η αφοσίωσή του, το πάθος και η συνεισφορά του ήσαν ανεκτίμητα!».

Ο ηγετικός ρόλος του κυρίου Preradovic είναι κρίσιμος τη στιγμή που εξελίσσονται καίριες πρόοδοι και ανατροπές στον κλάδο της Πληροφορικής, και υπάρχει ανάγκη για επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών των πελατών μας. Η Dell Technologies δεσμεύεται να τους στηρίξει, παρέχοντάς τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία – προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες και υποστήριξη, από τα άκρα, στον πυρήνα των δικτύων και μέχρι το cloud.

Previous Article

Firmware update στα Samsung Galaxy S

Next Article

Generation Next: Πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για όλους

sonos move