Ανασκόπηση προϊόντων και υπηρεσιών από την HP

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ανασκόπιση προϊόντων και υπηρεσιών από την HP

Η ΗP πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου με στόχο την ανασκόπηση των προϊοντικών εξελίξεων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των καινοτόμων υπηρεσιών που αποτελούν το βασικό άξονά της για το άμεσο μέλλον.

(δ.τ.) Σε μια εκδήλωση με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από τα Μέσα βρέθηκαν στο χώρο του K8 Point στην Αθήνα, όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, προκειμένου – μεταξύ άλλων – να έρθουν σε επαφή με νέα προϊόντα σχεδιασμένα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής και εργασίας. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη της ομάδας της HP Hellas, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Καινοτομία Αιχμής για το Σύγχρονο Γραφείο

Ο σύγχρονος τρόπος εργασίας έχει αλλάξει σημαντικά τις απαιτήσεις που έχουν οι χρήστες από τις συσκευές τους. Οι ανάγκες τους δεν περιορίζονται σε προϊόντα που απλώς κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αναζητούν design, συνδεσιμότητα, υψηλή ασφάλεια, ευκολία στη λειτουργία και εφαρμογές που συμπληρώνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Αυτό αποτέλεσε και την κεντρική ιδέα της εκδήλωσης: η παρουσίαση επιλεγμένης σειράς νέων προϊόντων και υπηρεσιών της HP που περιλαμβάνουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, δυναμική απόδοση και μέγιστη ευελιξία και προσφέρουν στους χρήστες την άνεση να δημιουργούν και να εργάζονται από όπου κι αν βρίσκονται με ασφάλεια.

Μία ιδιαίτερη παρουσίαση σχετικά με τις τελευταίες προσθήκες στο portfolio των PC και των Εκτυπωτών έγινε από τον κ. Σπύρο Πετράτο, Managing Director της HP Hellas, Αλλά και τον κ. Χάρη Αμούργη, Commercial Sales Manager της HP Hellas.

Εκτύπωση με στυλάτο design και διασκέδαση

Για μία πιο μοντέρνα και fun προσέγγιση, δε θα μπορούσαν να λείπουν από το χώρο οι πιο στυλάτοι, μικροί εκτυπωτές τσέπης της οικογένειας της HP, Sprocket και Sprocket Plus, αλλά και το μικρότερο πολυμηχάνημα All-in-One στον κόσμο, HP DeskJet Ink Advantage 3775. Οι καλεσμένοι έκαναν τις φωτογραφίες τους να ξεχωρίζουν, αφού μπόρεσαν να εκτυπώσουν εύκολα τις αγαπημένες τους εικόνες αλλά και εκείνες που έβγαλαν επί τόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και δεν παρέλειψαν να εξατομικεύσουν τις φωτογραφίες τους με κάδρα, emojis, κείμενο, αυτοκόλλητα και φίλτρα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HP Sprocket.

VR Experience

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά τις VR δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές τόσο η Gaming σειρά της HP – δημιουργώντας την απόλυτη Gaming εμπειρία – όσο και οι νέες επαγγελματικές συσκευές της HP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση επισκεφθείτε το website της HP.

Previous Article

Sony α Universe: Ευρωπαϊκό σύμπαν για τη Sony α

Next Article

Vodafone CU: 7GB με 7€ για 30 μέρες