Πρόσκληση στην Athens Electronix 2018

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πρόσκληση στην Athens Electronix 2018

Η εταιρία Libra Press, τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και η ιστοσελίδα Satleo.gr σας προσκαλούν στο δεύτερο πανελλαδικό κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2018.

Η είσοδος στo συνέδριο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσετε στην reception κατά την είσοδό σας στο συνέδριο. Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr, ώστε να βρείτε έτοιμο το καρτελάκι σας στην είσοδο.

H έκθεση – συνέδριο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στις 3 και 4 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στον Παράδεισο Αμαρουσίου (Μεσογείων 151). Το συνέδριο – έκθεση ξεκινά από τις 09:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 21:00 το βράδυ. Στην Athens Electronix 2018 θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης. Εντός του συνεδρίου θα υπάρξουν πολλά happenings για τα οποία θα ενημερωθείτε σταδιακά.

Οι διοργανωτές σας αναμένουν να σας γνωρίσουν, να ανταλλάξετε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις.

Previous Article

Cosmote TV: 30 νέες σειρές & νέοι κύκλοι σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Next Article

H Canon πρώτη στην 21η Έρευνα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Nikkei