Το Black Box Audio Video Show 2020 στηρίζει «Tο Xαμόγελο του Παιδιού»

Author: No Comments Share:
Black Box Audio Video Show

Με αφορμή την πραγματοποίηση του 1ου Black Box Audio Video Show 2020 στις 21 και 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum, το Black Box A/V Show προχωρά σε μια σημαντική συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το Black Box Audio Video Show 2020 στηρίζει τον οργανισμό «Tο Xαμόγελο του Παιδιού» και προσφέρει, στα 350 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού, €1,00 από κάθε εισιτήριο που θα αγοραστεί για το Black Box Audio Video Show.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στις φιλανθρωπικές δράσεις του οργανισμού παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη που χρειάζονται για τις καθημερινές του δραστηριότητες. Η δωρεά έρχεται σε αναγνώριση του πολύτιμου έργου που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προασπίζοντας τα δικαιώματα των παιδιών  24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Show θα υπάρξουν και άλλες δράσεις προς την κατεύθυνση αυτή, που θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Τι είναι το Black Box Audio Video Show

Πρόκειται για μια έκθεση τεχνολογίας με έμφαση στον ήχο, στην εικόνα και στην μουσική. Μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο θα εκθέσουν για δύο ημέρες τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό έτσι ώστε να το μυήσουν στη μαγεία της όμορφης μουσικής και της εξαίρετης νέας τεχνολογίας της εικόνας. Ηχοσυστήματα σπιτιού, τηλεοράσεις, βιντεοπροβολείς, ακουστικά, Bluetooth ηχεία, αυτοματισμοί σπιτιού και βινύλια είναι οι βασικοί πυλώνες του Show.

InterContinental Athenaeum Hotel. Λ.Συγγρού 89-93, Αθήνα 21 & 22 Μαρτίου 2020, 10.00-21.00.

Είσοδος €5.

Previous Article

LG OLED TV 48″ στη CES 2020

Next Article

Ανανέωση για τις MicroLED, QLED 8K και Sero TV της Samsung