Ακυρώθηκε η IFA 2021 – επιστρέφει το 2022

Author: No Comments Share:
ifa 2022

Οι διοργανωτές ανακοινώνουν ότι η IFA 2021 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ως φυσική, ζωντανή εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η Messe Berlin και η gfu Consumer & Home Electronics GmbH ανακοινώνουν από κοινού ότι η IFA 2021 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ως φυσική, ζωντανή εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, όπως είχε προγραμματιστεί.

Sonos Roam banner

Σε μύνημα τους οι διοργανωτές αναφέρουν, “δυστυχώς, δεν έχουμε καλά νέα για εσάς σήμερα. Ένα καλοκαίρι όπως κανένα από τα προηγούμενα πρόκειται να ακολουθήσει: Η IFA δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το 2021“.

Η IFA 2021 ακυρώνεται για λόγους ανωτέρας βίας

Οι Messe Berlin και η gfu Consumer & Home Electronics GmbH λένε στην ανακοίνωσή τους ότι έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά οι συνεχιζόμενες αβεβαιότητες και οι αστάθμητοι παράγοντες είναι αποτρεπτικές παράμετροι για τη διαξαγωγή της.

“Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, αλλά οι συνεχιζόμενες αβεβαιότητες σχετικά με την κατάσταση τον Σεπτέμβριο (2021) δεν προσφέρουν αξιόπιστο πλαίσιο, καμία ασφάλεια προγραμματισμού, η οποία απαιτείται επειγόντως αυτήν τη στιγμή”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Kai Hillebrandt, Chairman of the Supervisory Board of gfu Consumer & Home Electronics GmbH, λέει ότι οι κατασκευαστές και τα brand επιθυμούν τη διεξαγωγή της IFA 2021, αλλά είναι οι λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν τον προγραμματισμό. “Οι καινοτομίες χρειάζονται μια παγκόσμια πλατφόρμα. Επομένως, brand και κατασκευαστές από ολόκληρο τον τομέα της τεχνολογίας έχουν εκφράσει την εμπιστοσύνη τους ότι θα μπορέσουν να έρθουν στην IFA 2021 στο Βερολίνο.

“Από σήμερα, ξεκινάμε τις προετοιμασίες για την IFA 2022 με πλήρη δύναμη και αυτοπεποίθηση”.

“Μαζί σας, θέλουμε και θα σχεδιάσουμε την καλύτερη δυνατή IFA, τώρα για τον Σεπτέμβριο του 2022″.

Οι προετοιμασίες για τη ζωντανή εκδήλωση Berlin Photo Week στο ARENA Berlin και για το SHIFT Mobility θα συνεχιστούν όπως είχε προγραμματιστεί για το 2021.

IFA 2022

Η IFA 2022 θα λάβει χώρα από τις 2-6 Σεμπτεμβρίου 2022 στο Βερολίνο, ως κανονικό live event, σύμφωνα με τον παρόντα προγραμματισμό.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: live stream ο τελικός κυπέλου

Next Article

Poco M3 Pro 5G: ανακοινώθηκε επίσημα το πανίσχυρο smartphone