Νέοι επαγγελματικοί εκτυπωτές Canon i-Sensys

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Canon i-SENSYS MF525 x

Οι νέοι ασπρόμαυροι εκτυπωτές Canon i-Sensys ανταποκρίνονται στις σημαντικότερες ανάγκες των εργαζομένων σε μικρές ομάδες εργασίας και οικιακά γραφεία.

(δ.τ.) Η Canon ανακοινώνει τις νεότερες συσκευές που έρχονται να ενταχθούν στη δημοφιλή γκάμα πολυλειτουργικών συσκευών και εκτυπωτών i-SENSYS: τις σειρές i-SENSYS MF520, i-SENSYS MF420 και i-SENSYS LBP210. Σχεδιασμένες με γνώμονα τις μικρές επιχειρήσεις και τις ομάδες εργασίας, οι συμπαγείς αυτές συσκευές υποστηρίζουν την ευέλικτη εργασία και προσφέρουν εξατομίκευση των προηγμένων ροών εργασίας για να διασφαλίσουν την παραγωγή σταθερά ποιοτικών αποτελεσμάτων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για την επιχείρηση. Εξοπλίζοντας τις νέες της συσκευές με ένα πλήθος έξυπνων λειτουργιών, η Canon ενίσχυσε την προσφορά της στο χώρο των ασπρόμαυρων εκτυπωτών ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίθηκε στους τρεις πιο σημαντικούς τομείς για τους πελάτες της: την ασφάλεια, την παραγωγικότητα και τον έλεγχο.

Η ασφάλεια σε προτεραιότητα

Με την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις, οι σειρές i-SENSYS LBP210, i-SENSYS MF420 και i-SENSYS MF520 εξοπλίζονται με μια σειρά λύσεων για τη βελτίωση της ασφαλούς διαπίστευσης των συσκευών. Από τον ενσωματωμένο Universal Login Manager σε λύσεις uniFLOW online cloud και uniFLOW on-premise, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν την πρόσβαση στην εκάστοτε συσκευή, να διαχειρίζονται δικαιώματα και να προστατεύουν την ασφάλεια των εγγράφων με τη λειτουργικότητα ασφαλούς εκτύπωσης της Canon σε πολλές συσκευές.
Εξοπλίζοντας τους διαχειριστές με τα εργαλεία για την καλύτερη διαχείριση των δικαιωμάτων και την παρακολούθηση της χρήσης, η ανανεωμένη σειρά εκτυπωτών προστατεύει την ασφάλεια των εγγράφων μέσω των ασφαλών λειτουργιών εκτύπωσης της Canon, μειώνοντας την πιθανότητα οικονομικής ζημίας ή πλήγματος κατά του κύρους της εταιρείας, από τυχόν ανεπιθύμητες παραβιάσεις ασφαλείας.

Ενίσχυση της παραγωγικότητας στον χώρο εργασίας

Οι νέες συσκευές i-SENSYS έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν ποιοτικές εκτυπώσεις σε κάθε χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 43 σελίδες ανά λεπτό. Η ταυτόχρονη σάρωση και αντιγραφή διπλής όψης είναι επίσης διαθέσιμη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό συμβάλλει στη σημαντική εξομάλυνση σύνθερων ροών εργασίας εγγράφων, καθώς και στη μείωση του χρόνου λειτουργίας, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να αισθάνονται ότι έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύουν περισσότερους πόρους για άλλες κύριες εργασίες.

Χάρη στην ενσωματωμένη «κινητή πύλη» (Mobile Portal) της Canon, που αξιοποιεί την άμεση ασύρματη σύνδεση χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια του δικτύου, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν με ασφάλεια από τα tablet και τα smartphones. Οι συσκευές επιτρέπουν τη συμβατότητα με τις υπάρχουσες πλατφόρμες λογισμικού και τεχνολογίας, όπως η εφαρμογή Canon PRINT Business, οι πλατφόρμες AirPrint και Mopria για την καλύτερη υποστήριξη ευέλικτων εργασιακών πρακτικών μέσω της λειτουργίας εκτύπωσης και σάρωσης.

Η τεχνολογία γνήσιων αναλωσίμων Canon Genuine Cartridge και αυτόματης απομάκρυνσης σφράγισης (Auto Seal removal) της Canon, μειώνει περαιτέρω τον χρόνο διακοπής λειτουργίας, επιτρέποντας την ευκολότερη διαχείριση, εξασφαλίζοντας έτσι την παραγωγικότητα και συνέπεια, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

Εξατομίκευση και έλεγχος στις ροές εργασίας

Οι εύκολες στην εγκατάσταση και έτοιμες για χρήση μέσα σε λίγα λεπτά, νέες συσκευές, περιλαμβάνουν μια σειρά οικονομικά αποδοτικών λειτουργιών, που μειώνουν περαιτέρω την ανάγκη για συνεχή συντήρηση, καθώς και το συνολικό κόστος εκτύπωσης. Αυτές περιλαμβάνουν έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών και προσαρμόσιμη «βιβλιοθήκη εφαρμογών» (Application Library), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις δικές τους ροές εργασίας με ένα άγγιγμα. Βοηθώντας τους διαχειριστές να ομαδοποιούν εργασίες, να σαρώνουν σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να αντιγράφουν έγγραφα με μία κίνηση, το χαρακτηριστικό στοχεύει στο να διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών, εξαλείφοντας τις αναποτελεσματικές διαδικασίες και επιτρέποντας επενδύσεις σε άλλους τομείς της επιχείρησης.

Ο Anil Jagpal, European Marketing Manager, Canon Europe, σχολιάζει: «Οι τελευταίες συσκευές i-SENSYS υποστηρίζουν περαιτέρω τις ανάγκες των μικρών επιχειρησιακών περιβαλλόντων, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης αύξησης που παρατηρούμε στην ευέλικτη εργασία. Οι συγκεκριμένες συσκευές μας βοηθούν να παράσχουμε λύσεις στα πιο πιεστικά ζητήματα των πελατών μας, και συνδυάζουν την κορυφαία ποιότητα και την αξιοπιστία για την οποία Canon είναι ευρέως γνωστή. Για μια ακόμη φορά, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας τα εργαλεία που υποστηρίζουν τις σύγχρονες εργασιακές πρακτικές – τα πάντα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το κόστος».

Σειρά i-SENSYS MF520

 3-σε-1 MFP (εκτός του MF525x που είναι 4-σε-1 MFP)

 Α/Μ εκτύπωση μέχρι 43ppm (A4)

 Μονή διέλευση χαρτιού, σάρωση δύο πλευρών έγχρωμη και Α/Μ

 Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών

 Application Library

 Δυνατότητα λειτουργίας με mobile συσκευές

 Συμβατότητα με εφαρμογές Canon PRINT Business, Google Cloud Print Ready, AirPrint και Mopria

 WiFi

 Scan & share: βοηθητικό πρόγραμμα σάρωσης MF Scan Utility

 ULM – Universal Login Manager

 Συμβατότητα με uniFLOW

 Ασφαλής εκτύπωση / Εκτύπωση USB

 All-in-one cartridge

Σειρά i-SENSYS MF420

 3-σε-1 MFP (εκτός των MF426dw, MF429x που είναι 4-σε-1 MFP’s)

 Α/Μ εκτύπωση μέχρι 38ppm (A4)

 Μονή διέλευση χαρτιού, σάρωση δύο πλευρών έγχρωμη και Α/Μ

 Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών

 Application Library

 Δυνατότητα λειτουργίας με mobile συσκευές

 Συμβατότητα με εφαρμογές Canon PRINT Business, Google Cloud Print Ready, AirPrint και Mopria

 WiFi

 Scan & share: βοηθητικό πρόγραμμα σάρωσης MF Scan Utility

 ULM – Universal Login Manager

 Συμβατότητα με uniFLOW (μόνο στα μοντέλα MF428x & MF429x)

 Ασφαλής εκτύπωση / Εκτύπωση USB

 All-in-one cartridge

Σειρά i-SENSYS LBP210

 Εκτυπωτής Laser

 Α/Μ εκτύπωση μέχρι 38ppm (A4)

 Συμβατότητα με εφαρμογές Canon PRINT Business, Google Cloud Print Ready, AirPrint και Mopria

 Συμβατότητα με uniFLOW (μόνο στα μοντέλα LBP215x)

 ULM – Universal Login Manager (μόνο στα μοντέλα LBP215x only)

 Ασφαλής εκτύπωση (μόνο στα LBP214 & LBP215x) / εκτύπωση USB

 All-in-one cartridge

 WiFi

Previous Article

Διαθέσιμο από σήμερα το Huawei P20 Pro

Next Article

Sony XF83 & XF70 4K HDR TV