Πρόσκληση στην CRETA ELECTRONIX 2022

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
creta electronics 2022 logo

Τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report και Techmail σας προσκαλούν στην πρώτη έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2022, που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου.

Creta Electronix 2022 floor plan extentedCreta Electronics floor plan extented
Το πλάνο της Creta Electronix 2022 (Libra Press)

H Creta Electronix 2022 είναι η πρώτη έκθεση που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και απευθύνεται σε τεχνικούς, εγκαταστάτες, καταστήματα και γενικότερα επαγγελματίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και ξενοδοχείων. 

Η διοργάνωση μιας έκθεσης, όπως η Creta Electronix 2022, στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει πρωταρχικό σκοπό να αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης της τοπικής αγοράς με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, είτε αυτές προέρχονται από την Κρήτη, είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Για πρώτη φορά, οι εκατοντάδες τεχνικοί, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι και εγκαταστάτες, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη για να δείτε από κοντά τις νέες τάσεις και τα νέα προϊόντα της αγοράς σας. Πλέον, η έκθεση θα έρθει στον τόπο σας.

Ειδικά για τον σκοπό αυτό στο χώρο της έκθεσης θα βρίσκεται ειδικός χώρος Meet and Relax Area, όπου μπορείτε να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού, με συνοδεία καφέ, μπύρας και κρητικών εδεσμάτων.

CRETA ELECTRONIX 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Έκθεση θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 08:00 το βράδυ (την Κυριακή έως τις 07:00). Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτός αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά. 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη. Το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή, την οποία μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα κατευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Έκθεσης https://creta-electronix.gr/, στην επιλογή Ε-TICKET. Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την πρόσκληση και να την έχετε μαζί σας κατά την είσοδό σας. 

Πρόσκληση για την Creta Electronix 2022. Η είσοδoς στην Έκθεση είναι δωρεάν. Αν δεν κάνετε ηλεκτρονική προ-εγγραφή (e-ticket), το οποίο συστήνεται, μπορείτε να εκτυπώσετε την πρόσκληση, να την συμπληρώσετε και να την έχετε μαζί σας κατά την επίσκεψή σας. (Libra Press)
Πρόσκληση για την Creta Electronix 2022. Η είσοδoς στην Έκθεση είναι δωρεάν. Αν δεν κάνετε ηλεκτρονική προ-εγγραφή (e-ticket), το οποίο συστήνεται, μπορείτε να εκτυπώσετε την πρόσκληση, να την συμπληρώσετε και να την έχετε μαζί σας κατά την επίσκεψή σας. (Libra Press)

Η αγορά της Κρήτης δηλώνει βροντερό παρόν στην Creta Electronix 2022, αφού οι μεγαλύτερες  εταιρείες του νησιού θα είναι εκεί. Ταυτόχρονα στην έκθεση, θα συμμετέχουν και οι μεγαλύτερες εταιρείες από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, καθώς και εταιρείες από το εξωτερικό. Στην έκθεση θα παρουσιάσουν προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και ξενοδοχειακών εφαρμογών.

Εκθέτες και υποστηρικτές

Συγκεκριμένα, οι εκθέτες στην Creta Electronix 2022, κατά αλφαβητική σειρά είναι οι ADESCO, AKATOS,  ARKTECH, BLUE TECHNOLOGIES, DIGITAL INNOVATIONS, ELECROSYSTEMS, EUROGUARD, FT ELECTRONICS, GI SECURITY, ID COMS, KEEPER GROUP, LEMCO, MISTRAL, NSC HELLAS, PARTNERNET, PGM, PROMAX HELLAS, RAKSON, SATSTORE, SIGMA SECURITY, SOLO SECURITY, TECHNOHELLAS, ΛΕΩΝ HELLAS και ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ενώ οι Κρητικές εταιρίες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι με αλφαβητική σειρά οι HOTEL TOOL BOX, SECURITY FORS, VISION MAYRIDAKIS, IP TELECOM, Ι. & Σ. ΦΙΩΤΑΚΗΣ Ο.Ε και ΦΑΪΤΑΚΗΣ GROUP.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία LIBRA PRESS.  Η CRETA ELECTRONIX διοργανώνεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ενώ υποστηρικτές της είναι το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

The Human Paradox: «Κρίση συνάφειας» μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών

Next Article

H Xiaomi μεταξύ των Most Innovative Companies για το 2022