Υπολογιστικά συστήματα υψηλής απόδοσης Dell EMC για συστήματα υποβοήθησης και αυτόνομη οδήγηση

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

H Zenuity επιλέγει την Dell EMC για την ανάπτυξη του περιβάλλοντος υπολογιστικών συστημάτων υψηλής απόδοσης (high performance computing – HPC) για τεχνολογίες προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (advanced driver assist systems – ADAS) και αυτόνομης οδήγησης (autonomous driving – AD).

LG Corporate banner

Η Zenuity θα συνεργαστεί με την Dell EMC για το κορυφαίο της προσαρμοζόμενο και διαχειρίσιμο περιβάλλον υπολογιστικών συστημάτων υψηλής απόδοσης (HPC). Η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη μεγάλη επένδυση της Zenuity στα αποθηκευτικά και υπολογιστικά συστήματα, που αποτελούν το κλειδί για την υλοποίηση της αυτόνομης οδήγησης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της DellEMC.

Η Zenuity και η Dell EMC ανακοινώνουν ότι η Zenuity έχει επιλέξει την Dell EMC ως στρατηγικό εταίρο για την παροχή ενός περιβάλλοντος διαχείρισης υπολογιστικών συστημάτων υψηλών επιδόσεων (HPC), συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης cloud, των υπηρεσιών υποδομής ως υπηρεσία, και των διαχειριζόμενων υπηρεσιών. Η εταιρεία Zenuity που πρωτοστατεί στην ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγών (ADAS) και τεχνολογιών αυτόνομης οδήγησης (AD), δήλωσε ότι η συμφωνία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τις επενδύσεις της εταιρείας πάνω στα συστήματα αποθήκευσης και παροχής υπολογιστικής ισχύος, οι οποίες αναμένονται να ανέλθουν σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια, τα επόμενα χρόνια.  

Η ανάπτυξη ενός ασφαλούς πλαισίου για τη χρήση της ολοκληρωμένης λύσης ADAS και AD απαιτεί σημαντικό όγκο δεδομένων, τα οποία η Zenuity συλλέγει και αναλύει από τα αυτοκίνητα που δοκιμάζονται σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, η εταιρεία αναζητούσε έναν συνεργάτη, που θα μπορούσε να παρέχει ένα περιβάλλον HPC για να χειρίζεται αυτούς τους μεγάλους όγκους δεδομένων, να μειώνει τον χρόνο αντιμετώπισης των τεχνολογικών προβλημάτων, και να επιταχύνει τη διάθεση στη αγορά. 

  LG και Here Technologies συνεργάζονται στα αυτόνομα οχήματα

Η Zenuity επέλεξε την Dell EMC ως στρατηγικό εταίρο της, λόγω της πλούσιας εμπειρίας της στη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων HPC, και της τεχνογνωσίας της, με τη χρήση των οποίων βοηθά τους ερευνητές να μεταβούν από τα πρωτογενή δεδομένα στις αξιοποιήσιμες πληροφορίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Οι λύσεις HPC της Dell EMC είναι σχεδιασμένες για να ικανοποιούν μεγάλες απαιτήσεις χωρητικότητας δεδομένων και επιδόσεων, να ενοποιούν εφαρμογές είτε με είτε χωρίς χρήση εικονικοποίησης (virtualization), και να παρέχουν υποδομές αποθήκευσης υψηλής απόδοσης.

 Ο Dennis Nobelius, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Zenuity, σχολίασε τη σχέση με την Dell EMC: «Προσπαθούμε να περάσουμε γρήγορα σε πρακτικές δοκιμές, θέτοντας ακραίες απαιτήσεις όσον αφορά στις δυνατότητες αποθήκευσης και υπολογιστικών δυνατοτήτων. Η ικανότητα προσομοίωσης και δημιουργίας σταθερότητας με ένα μεγάλο σύνολο δεδομένων, είναι κρίσιμη για την ταχύτητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Η συμφωνία αυτή αντιμετωπίζει όλες αυτές τις απαιτήσεις με πολύ διεξοδικό τρόπο. Καθώς ο κόσμος της αυτόνομης οδήγησης συνεχίζει να αναπτύσσεται, εταιρικές σχέσεις όπως η συγκεκριμένη θα βοηθήσουν στη μετάβαση από το περιβάλλον δοκιμών σε πραγματικές λύσεις που εφαρμόζονται στους δρόμους». 

Ο Adrian McDonald, Πρόεδρος της Dell EMC στην περιοχή EMEA, πρόσθεσε: “Η Dell EMC είναι περήφανη που βοηθά τις εταιρείες καθώς αυτές προοδεύουν και αναπτύσσουν αξιόπιστες τεχνολογίες, που μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια, την ευημερία και την πρόοδο των ανθρώπων. Στόχος μας είναι να βάλουμε την ψηφιακή τεχνολογία στην καρδιά των επιχειρήσεων και να τις βοηθήσουμε, όπως ακριβώς στην περίπτωση της Zenuity, να επιταχύνουν τον κύκλο της καινοτομίας και να αποκτήσουν πλεονέκτημα ανταγωνιστικής διαφοροποίησης».

Previous Article

LG: Στο μέλλον η κουζίνα σας θα σκέφτεται μόνη της

Next Article

Κωτσόβολος – “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ” – Δείτε αν είστε επιλέξιμοι