Δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας Dell Exclusive Store

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
dell exclusive store greece mall athens

Δύο (2) χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά γιορτάζει το Dell Exclusive Store, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για προϊόντα της Dell Technologies στην Αθήνα. 

To Dell Exclusive Store βρίσκεται στο Μαρούσι, στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens.

Οι καταναλωτές βιώνουν την ξεχωριστή εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά, τα προϊόντα του κατασκευαστή, νέες προτάσεις στις κατηγορίες των Commercial & Consumer λύσεων και διάφορα αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα Gaming προϊόντα Alienware τα οποία πλέον εξοπλίζουν από Internet Gaming Stations για τη δημιουργία Alienware Arenas.

Το κατάστημα έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές κατά αποκλειστικότητα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στις business λύσεις που απευθύνονται σε χρήστες με εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

«Το όραμά μας να δημιουργήσουμε έναν καινοτόμο χώρο τεχνολογίας που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και την premium εξυπηρέτηση των καταναλωτών αποδίδει σημαντικά αποτελέσματα. Στόχος μας να βελτιώνουμε καθημερινά την εμπειρία των φίλων του Dell Exclusive Store και να φέρνουμε τα καινοτόμα προϊόντα & τις υπηρεσίες της Dell ακόμα πιο κοντά στους Έλληνες καταναλωτές αναδεικνύοντας την ποιοτική & τεχνολογική τους υπεροχή» ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit για τα 2 χρόνια λειτουργίας του Dell Exclusive Store.

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της εταιρίας Oktabit.

Previous Article

“Καψούρα” και γέλιο: Το ελληνικό YouTube το 2018

Next Article

20.000 συνδρομητές στη WIND VISION