Συνεργασία Dell Exclusive Store με Bits and Bytes

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
dell exclusive store

Συνεργασία Dell Exclusive Store – Bits and Bytes (Internet Gaming stations) στη δημιουργία του 1ου Bits and Bytes Alienware Arena στην Ελλάδα. 

LG Corporate banner

Μεγάλη επιτυχία παρουσιάζει το 1ο Βits and Βytes Alienware Arena στην Ελλάδα που εξόπλισε το Dell Exclusive Store. Σε κεντρικό σημείο στην περιοχή του Χαϊδαρίου (Καραϊσκάκη 77) σε ένα μοντέρνο & τεχνικά άρτια εξοπλισμένο χώρο οι φανατικοί gamers που αναζητούν την ποιότητα και τις απόλυτες επιδόσεις θα βρουν αυτά που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Τα 60 gaming stations Alienware Aurora PC τελευταίας γενιάς και οι Αlienware Gaming οθόνες ανεβάζουν την ψυχαγωγία σε νέα επίπεδα.

Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου που τονίζει την ευαισθητοποίηση & το ενδιαφέρον για ασφαλές περιβάλλον είναι ότι αποτελεί την πρώτη non smoking gaming arena.

Η συνεργασία μεταξύ Dell Exclusive StoreBits and Bytes γίνεται στρατηγική με σκοπό την δημιουργία και άλλων αντίστοιχων καταστημάτων στο μέλλον όπως και με την προμήθεια των υφιστάμενων με εξοπλισμό Alienware.

Με άξονα την ικανοποίηση των χρηστών το Dell Exclusive Store φέρνει την Gaming τεχνολογία της Alienware πιο κοντά στους “ψαγμένους” χρήστες.

Επισκεφθείτε το 1ο Βits and Βytes Alienware Arena στο Χαϊδάρι οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου και ζήστε τη δική σας gaming εμπειρία.

  LG 21:9 UltraWide Gaming Tournament στο Thanks to Tech
Previous Article

Samsung 75Q9FN in-depth review – 75″ 4K QLED TV

Next Article

Εκπτώσεις 40%: Το Vodafone VR κατάστημα powered by Samsung επιστρέφει στην Αθήνα