Θέσεις συνεργατών για το co[de]+create

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
ΕΕΛΛΑΚ

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο της δράσης co[de]+create αναζητά συνεργάτες για το νέο μάθημα “Web Design and Web Development”.

 Το code+create αφορά μαθήματα προγραμματισμού, ρομποτικής, τρισδιάστατης εκτύπωσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά και δικτυακούς τόπους, τα μαθήματα απευθύνονται σε νέους ηλικίας 18-30 ετών. Τα τμήματα που δημιουργούνται είναι μικτά με 20 Έλληνες και πρόσφυγες.   

Στόχος της δράσης είναι οι μαθητές να συνεργαστούν για μια κοινή εμπειρία μάθησης και να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για όλους τους νέους τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι ελεύθερα προσβάσιμο στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης https://elearn.ellak.gr. Κάθε μάθημα είναι διαδραστικό και εποικοδομητικό και οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους.

Αναζητούνται συνεργάτες για το νέο μάθημα: Web Design and Web Development (24 ενότητες των 3 ωρών).

Πιο συγκεκριμένα:

Για παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού

Educators

Facilitators

Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο hr@eellak.gr έως τις 26 Αυγούστου.

Previous Article

Samsung Galaxy Watch με διαχείριση άγχους και ύπνου

Next Article

O ρόλος της τεχνολογίας LG Inverter στις οικιακές συσκευές