Νέος σαρωτής Epson DS-410 για εταιρείες και small business

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Epson DS 410

Ο σαρωτής DS-410 προστατεύει τα πρωτότυπα έγραφα και ανιχνεύει τη διπλή τροφοδότηση εγγράφων, ενώ προσφέρει καλό συνδυασμό αξίας και κόστους.

Η Epson, εστιάζοντας παρουσίασε το νέο σαρωτή WorkForce DS-410, που εξασφαλίζει αυξημένη παραγωγικότητα, προσθέτει αξία και διατίθεται σε προσιτή τιμή. Τα βασικά του χαρακτηριστικά τον θέτουν κατάλληλο για χρήση σε μικρά ή οικιακά γραφεία, που έχουν ανάγκη έναν επαγγελματικό σαρωτή με πλήθος δυνατοτήτων, αλλά και για τμήματα IT που χρειάζονται επιτραπέζιους σαρωτές, χωρίς ωστόσο να υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό που έχει τεθεί.

Epson DS 410
(φωτό: Epson)

Ο σαρωτής DS-410 παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά, που ενισχύουν την παραγωγικότητα στους χώρους εργασίας, όπως, μεταξύ άλλων την τεχνολογία ανίχνευσης διπλής τροφοδότησης και την τεχνολογία προστασίας χαρτιού. Έτσι, διασφαλίζεται ότι τα πρωτότυπα έγγραφα προστατεύονται και ότι σαρώνεται κάθε σελίδα. Το σετ προηγμένων αισθητήρων LED ανιχνεύουν με ακρίβεια πότε δύο σελίδες χαρτιού τροφοδοτούνται ταυτόχρονα, διακόπτοντας αμέσως τη λειτουργία του μηχανήματος και ειδοποιώντας τον χρήστη. Παράλληλα, η προστασία χαρτιού αποτρέπει την εσφαλμένη τροφοδότηση και την πρόκληση βλάβης, διακόπτοντας τη λειτουργία της συσκευής, όταν εντοπιστούν έγγραφα που έχουν ενωθεί ή τσαλακωθεί.

 

Ο σαρωτής DS-410 διατίθεται με το νέο λογισμικό Document Capture Pro 2.0 της Epson, το οποίο αποτελεί μια απλή αλλά ισχυρή λύση για σάρωση, διαχωρισμό και δρομολόγηση εγγράφων σε όλη την επιχείρηση. Εκτός από το γεγονός ότι αυτοματοποιεί τις εργασιακές διαδικασίες, το συγκεκριμένο λογισμικό παρέχει προηγμένη βελτίωση εικόνας και αυτόματη ονοματοδοσία αρχείων. Το λογισμικό Document Capture Pro 2.0 πρόκειται να συμπεριληφθεί σε όλους τους νέους σαρωτές της Epson και είναι συμβατό με τα περισσότερα προϊόντα σάρωσης.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο συμμετέχει στο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της Epson, δίνοντας σε όσους προχωρούν στην αγορά του την δυνατότητα να απολαμβάνουν την αξιοπιστία και σιγουριά της εγγύησης Epson, συμπληρώνοντας απλώς τη φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.epson.gr/ promotions/scanner-warranty.

Η κ. Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Στην Epson στοχεύουμε, συνεχώς, στην παροχή οικονομικών και αποδοτικών λύσεων, ακούγοντας τις ανάγκες των καταναλωτών μας, καθώς και τις τάσεις της αγοράς. Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις αναζητούν οικονομικούς και παραγωγικούς σαρωτές, για να εξοπλίσουν κάθε ένα γραφείο τους. Ομοίως, πολλοί εργαζόμενοι μικρών επιχειρήσεων ή εργαζόμενοι που έχουν τη βάση τους στο σπίτι, χρειάζονται έναν ικανό σαρωτή μικρών διαστάσεων, που να καλύπτει τις βασικές ανάγκες τους για σάρωση. Ο σαρωτής DS-410 έρχεται να απαντήσει σε όλες αυτές τις απαιτήσεις, ενισχύοντας συγχρόνως την παραγωγικότητα, ενώ σε συνδυασμό με το νέο, ευέλικτο λογισμικό Document Capture Pro 2.0, εξοικονομείται περισσότερος χρόνος από τη διαδικασία σάρωσης. Αυτός ο εύκολος στη χρήση σαρωτής, που προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, αποτελεί, αναμφισβήτητα, την ιδανική λύση για όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα».

Βασικά χαρακτηριστικά του DS-410:

  EH-LS100 - ο πρώτος Ultra-Short-Throw Laser projector της Epson

-Ανθεκτική σχεδίαση και μικρές διαστάσεις, κατάλληλος ακόμα και για τα μικρότερα γραφεία
-Χάρη στη λειτουργία αυτόματης τροφοδότησης, αρκεί να τοποθετήσετε τα φύλλα, για να ξεκινήσει η σάρωση
-Συμβατότητα με Windows και Mac
-Λογισμικό Document Capture Pro 2.0 και λογισμικό Epson Scan 2.0 για απρόσκοπτη λειτουργία
-Η ανίχνευση διπλής τροφοδότησης διασφαλίζει ότι τα σημαντικά έγγραφα θα σαρώνονται πάντα κατά εικόνα ή κατά μήκος
-Η λειτουργία προστασίας χαρτιού διακόπτει το σαρωτή σε περίπτωση εσφαλμένης τροφοδότησης
-Ταχύτητα σάρωσης: 26 ppm/ 52 ipm
-Δυνατότητα χειρισμού χαρτιού βάρους 50 g/m² έως 209 g/m²
-Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων
-Μη αυτόματη λειτουργία A3: Επιτρέπει την ad-hoc σάρωση πρωτοτύπων μεγαλύτερου μεγέθους
-Διασύνδεση high-speed USB 2.0
-Η λειτουργία χαρτιού μεγάλου μήκους μπορεί να χειριστεί μεγέθη χαρτιού έως και 215,9 χιλ. x 3.048 χιλ.
-Δυνατότητα 3.000 σαρώσεων την ημέρα
-Παρέχεται πενταετής εγγύησης ανθεκτικότητας από την Epson

Info: Epson, τηλ. 211 198 6212

Previous Article

#GrowYourBusiness – Digital Training σε Λάρισα & Ηράκλειο

Next Article

O Τιτανικός “ξαναβυθίζεται” σε Dolby Vision