Νέα γκάμα, νέα προϊόντα από την Epson στην ISE 2018

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Epson Lightscene EV-100 ISE 2018

Nέα προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές στους κλάδους σήμανσης, επιχειρήσεων και επαγγελματικού Audio Video από την Epson στην έκθεση ISE 2018.

Η Epson συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην παγκόσμια έκθεση τεχνολογίας ISE 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζει πλήθος νέων προϊόντων για επιχειρήσεις και για τους κλάδους του pro AV και της σήμανσης, με ναυαρχίδα τον EB-L12000Q, τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laser 3LCD με ανάλυση 4K, της Epson με με ενσωματωμένο περιεχόμενο 4K. Ο EB-L20000U αποτελεί το πρώτο προϊόν της Epson στη δημοφιλή μικρή κατηγορία των προβολέων WUXGA των 20.000 lumen. Παράλληλα, ανακοινώνει και τον πρωτοποριακό Lightscene EV-100, έναν νέο τύπο laser βιντεοπροβολέα 2.000 lumen, που μπορεί να λειτουργήσει είτε ως βιντεοπροβολέας, είτε ως σύστημα προβολής φωτισμού και συμβάλλει στο να διευρύνει την παρουσία της η εταιρεία στον τομέα της σήμανσης και του φωτισμού.

Από τις ανακοινώσεις της Epson στην ISE ξεχωρίζει επίσης το Professional Projector Tool, ένα νέο δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού για τους βιντεοπροβολείς εγκατάστασης laser 3LCD που αναμένεται να καταστήσει πιο γρήγορη και απλή την εγκατάσταση πολλών βιντεοπροβολέων και θα δώσει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε προηγμένες τεχνικές, όπως είναι η ανάμειξη ακμών και το mapping.

Στην κύρια εικόνα του άρθρου φαίνεται ο νέου τύπου προβολέας Epson Lightscene EV-100.

 

  Η LG χορηγός στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού Ρόδου
Previous Article

Acer V6820M και V6820i 4K UHD projectors με Amazon Alexa

Next Article

LG: Ολοκληρωμένες λύσεις Digital Signage στην ISE 2018