H Huawei συνεργάζεται με την Helena Christensen για το P20 Pro

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
H Huawei συνεργάζεται με την Helena Christensen για το P20 Pro

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της νέας «ευφυούς» ναυαρχίδας της στην αγορά των smartphones, του Huawei P20 Pro, η Huawei, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Helena Christensen, φωτογράφο, και ένα από τα πλέον προβεβλημένα supermodels στον πλανήτη.

(δ.τ.) Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Helena Christensen ανέλαβε να δημιουργήσει ένα σύνολο από πορτρέτα εστιάζοντας σε τρία άκρως εντυπωσιακά θέματα, ικανά να αναδείξουν τα ζωηρά χρώματα και τη λεπτομέρεια που είναι σε θέση να καταγράψει η κάμερα του Huawei P20 Pro! Η πρώτη τριπλή κάμερα στον κόσμο από τη Leica η οποία αξιοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και μια σειρά συναρπαστικών καινοτομιών!

H Huawei συνεργάζεται με την Helena Christensen για το P20 Pro
(φωτό: Huawei)

Η πανέμορφη αυτή συλλογή που τιτλοφορείται “See More”, εστιάζει στις ιστορίες τριών ταλαντούχων επαγγελματιών και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο το Huawei P20 Pro επιτρέπει στον φωτογράφο αλλά και τον θεατή να δουν περισσότερα από απλά θέματα, χάρη στην τέλεια ισορροπία φωτός και λεπτομέρειας του κάθε πορτρέτου. Η ικανότητα και η επιδεξιότητα της Helena ως φωτογράφος που αναδεικνύονται υπέροχα μέσα από τη σειρά, ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το εκπληκτικό Huawei P20 Pro, καθώς η τεχνολογία ενώνεται με τη δημιουργικότητα χαρίζοντας μία τέλεια μορφή τέχνης. Ο ειδικά κατασκευασμένος φακός Leica 40 MP από τη Huawei, έρχεται με αποκλειστικές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένων της αναγνώρισης αντικειμένων και της λειτουργίας super slowmotion, για μία επαγγελματική εμπειρία φωτογραφίας.

 Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε εμβληματικές καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας όπως Chanel, Versace και Prada, η Helena Christensen είναι ένα από τα γνωστότερα supermodels παγκοσμίως. Η χρόνια αγάπη και το πάθος της για τη φωτογραφία την ώθησαν τα τελευταία χρόνια να πάρει θέση πίσω από τον φακό και έχοντας αφοσιωθεί στην καριέρα της ως φωτογράφος, έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις σε πλήθος γκαλερί ανά τον κόσμο.

  Huawei Mate 50 Pro: επανάσταση στα smartphone με κάμερα μεταβλητού διαφράγματος
huawei helena christensen p20 pro
(φωτό: Huawei)

 «Στη φωτογράφιση αυτή, το σημαντικότερο ήταν να αιχμαλωτίσω το πνεύμα και την αφοσίωση των θεμάτων μου. Τα πορτρέτα μου έπρεπε να αντανακλούν την πάστα του κάθε ανθρώπου χωρίς την ανάγκη επεξήγησης», ανέφερε η Helena Christensen. «Η χρήση του smartphone Huawei P20 Pro δε διευκόλυνε απλά τη διαδικασία αλλά μου επέτρεψε να έρθω πιο κοντά στις υπέροχες αυτές γυναίκες, αφαιρώντας κάθε εμπόδιο που υπήρχε στο παρελθόν μεταξύ εμού και των θεμάτων μου, καθώς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω επιπλέον εξοπλισμό».

 Η Huawei συνεργάστηκε στενά με φωτογράφους και τους ειδικούς της Leica Camera AG για να δημιουργήσει μία νέα γενιά «ευφυούς» τηλεφώνου, ικανή να επιτρέψει στους χρήστες να τραβήξουν εύκολα την τέλεια φωτογραφία. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το Huawei P20 Pro, το οποίο και προσφέρει την πιο εξελιγμένη εμπειρία χρήσης κάμερας σε smartphone, αφού η τεχνητή του νοημοσύνη γνωρίζει από τι εξαρτάται μία καλή εικόνα. Αναγνωρίζει αυτόματα το θέμα κάθε φωτογραφίας και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις βάσει αυτού για εντυπωσιακότερα αποτελέσματα, προσφέροντας παράλληλα καθοδήγηση σχετικά με τη σύνθεση και το καδράρισμα σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας στους χρήστες μία εμπειρία επαγγελματικών προδιαγραφών στη στιγμή.

huawei helena christensen p20 pro
(φωτό: Huawei)

 Στις υπόλοιπες λειτουργίες που ενισχύουν την ποιότητα των λήψεων, περιλαμβάνονται ο μεγαλύτερος αισθητήρας φωτός που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone (ο οποίος επιτρέπει τη διέλευση περισσότερου φωτός για καθαρότερες εικόνες, ανώτερης εστίασης) και η Νυχτερινή Λειτουργία (για καταπληκτικές νυχτερινές φωτογραφίες). Επιπρόσθετα, η οθόνη Huawei FullView μεγιστοποιεί την επιφάνεια θέασης για μία εκθαμβωτική εμπειρία τη στιγμή που η εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία θα επιτρέψει στους χρήστες να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να τραβούν φωτογραφίες για ώρες. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία Huawei SuperCharge, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν και πάλι τη συσκευή τους μέσα σε λίγα μόνο λεπτά*, όταν εκείνη χρειαστεί φόρτιση.

  Επίσημη παρουσίαση της σειράς Huawei Mate 20
Previous Article

Οθόνη Philips 272B8QJEB

Next Article

Παρουσίαση των προϊόντων Jetson Electric