Η Infinitum εκσυγχρονίζει τις δικτυακές υποδομές της Leroy Merlin με χρήση μηχανισμών AI 

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Infinitum εκσυγχρονίζει τις δικτυακές υποδομές της LEROY MERLIN με χρήση μηχανισμών AI 

Η Infinitum ανέλαβε το έργο εκσυγχρονισμού της ενσύρματης και ασύρματης υποδομής δικτύωσης της Leroy Merlin, σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας ανά την επικράτεια.

Η νέα υποδομή της Leroy Merlin, από την Infinitum, θα βασίζεται πάνω σε ένα γρήγορο, αξιόπιστο, σταθερό και ασφαλές ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο καθώς και σε μία κεντρική και ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισής του στο cloud, που περιλαμβάνει μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης για λειτουργίες πληροφορικής (AIOps) και αυτοματοποιημένης διαχείρισης δικτύων, με χρήση εξοπλισμού HPE ARUBA.

Η ολοκληρωμένη αυτή λύση ψηφιακού μετασχηματισμού στη αιχμή της τεχνολογίας, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι του 2022 και θα προσφέρει σε μια από τις κορυφαίες αλυσίδες retail, αυξημένη παραγωγικότητα και βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της. 


Εδώ και τρεις δεκαετίες, η Infinitum προσφέρει προηγμένες, ασφαλείς και ενδεδειγμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας σε εταιρίες και Oργανισμούς. Διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες, υλοποιώντας τις πιο ωφέλιμες λύσεις έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τους διαρκώς εξελισσόμενους ρυθμούς της αγοράς. Η Infinitum είναι πιστοποιημένος Gold Partner της HPE ARUBA, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει την πιο αποτελεσματική εφαρμογή της καινοτομίας μέσα από προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας που επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Subscribe to our newsletter!

Δελτίο Τύπου

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Υπεγράφη το έργο Gov-ERP μεταξύ της ΚτΠ και της Ένωσης Εταιρειών Uni Systems – PwC – Real Consulting

Next Article

Συμβουλές κυβερνοασφάλειας για μικρές επιχειρήσεις