Η iStorm, o ειδικός της Apple, κοντά στο Χαμόγελο του Παιδιού

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
istorm-hamogelo-paidiou-2019

Η iStorm, η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller σε Ελλάδα και Κύπρο ενίσχυσε το έργο του Οργανισμού δωρίζοντας ποδήλατα σε παιδιά. 

Η iStorm, η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller σε Ελλάδα και Κύπρο, στo πλαίσιo της καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενίσχυσε το έργο του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζοντας ποδήλατα σε παιδιά. 

istorm hamogelo paidiou 2019
(φωτό: Info Quest Technologies)

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας από τα καταστήματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λευκωσίας και της Λεμεσού, συγκεντρώθηκαν στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία και με κέφι, χαρά και ομαδικό πνεύμα, κατασκεύασαν  10 ποδήλατα με σκοπό να δωριστούν στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα ποδήλατα θα δοθούν σε παιδιά διάφορων ηλικιών, συνεισφέροντας έτσι στη προσπάθεια του οργανισμού να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με δέσμευση στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ο Όμιλος Quest στηρίζει ενεργά το έργο οργανώσεων και φορέων που ωφελούν το κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα τα παιδιά και στο ίδιο πνεύμα, η iStorm φροντίζει να αυξάνονται τα παιδικά χαμόγελα.

  Εγκαίνια καταστήματος Χiaomi στο River West
Previous Article

Galaxy S10e, S10, S10+: Προπαραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Next Article

The Little Drummer Girl: Η σειρά «ύμνος» για την Ελλάδα στο Vodafone TV