Η LG εξόπλισε με LED WALL οθόνες το studio του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η LG Electronics σε συνεργασία με την εταιρεία Comart Α.Ε. ανέλαβε την πλήρη ανανέωση και αναβάθμιση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV, με την εγκατάσταση μίας σειράς Led Wall οθονών.

Στην εποχή που οι εικόνες τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός, o Alpha TV εμπιστεύτηκε τις προηγμένες και καινοτόμες λύσεις της LG για την αναβάθμιση της εμπειρίας των τηλεθεατών, χάρη στα ζωντανά χρώματα και την εξαιρετική ανάλυση των οθονών όπου προβάλλονται τα νέα επιβλητικά σήματα αρχής και τα εντυπωσιακά γραφικά.

Το τμήμα LG Business Solutions από κοινού με την Comart Α.Ε. ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του έργου, εγκαθιστώντας εκατό σαράντα τέσσερις (144) LED οθόνες LSBB018 που συνέθεσαν εντυπωσιακά Video Walls με εκπληκτικές διαστάσεις για μια μοναδική, υψηλού επιπέδου και αισθητικής οπτική εμπειρία. Οι LED οθόνες LG LSBB018 παρέχουν αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, με μέγιστη ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα. Επίσης, είναι ελαφριές και εύκολές στην εγκατάσταση, μειώνοντας αποτελεσματικά τον κίνδυνο ζημιών κατά την εγκατάσταση. Ένα πλήρες σετ οθονών LED παραμένει ελαφρύ, μειώνοντας την καταπόνηση της δομής που συγκρατεί τις οθόνες. Χάρη στην υψηλή ανάλυση που διαθέτουν οι συγκεκριμένες LED οθόνες αλλά και σε διάφορα χαρακτηριστικά τους, όπως τη δυνατότητα σέρβις από μπροστά και την εύκολη ευθυγράμμιση με κατεύθυνση Z, αποτελούν την ιδανική λύση για τηλεοπτικά πλατό.

Η δημιουργικότητα και οι πρωτοποριακές ιδέες της ομάδας του τμήματος LG Business Solutions σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Comart Α.Ε. οδήγησαν στον σχεδιασμό και εξοπλισμό του studio του Alpha με λύσεις τελευταίας τεχνολογίας και ποιότητα υψηλών προδιαγραφών.

Με κυρίαρχη παρουσία στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων, οι σημαντικές συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions αναδεικνύουν την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών πρωτοποριακής τεχνολογίας σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Subscribe to our newsletter!

  • Tags:
Previous Article

Η iStorm έρχεται και στη Λάρισα

Next Article

COSMOTE TV: δωρεάν για ένα μήνα για όλους!