Η LG Electronics ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG b2b Company

Με νέους επικεφαλής, με βελτιωμένη δομή και με τη δημιουργία εταιρείας B2B – B2B Company – προχωρά η LG στο 2018. Στόχος η αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τον διορισμό νέων στελεχών που θα ηγηθούν της εταιρείας Mobile Communications Company και των τμημάτων Chief Technology Office και Global Marketing Center ως μέρος της γενικής ανακατάταξής της για την καλύτερη αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων. Ανακοινώθηκε επίσης η ίδρυση της νέας B2B εταιρείας, με σκοπό την επέκταση των επιτυχημένων εμπορικών της δραστηριοτήτων και την ενοποίηση των υφιστάμενων επαγγελματικών τμημάτων της LG Electronics.

Μεταξύ των βασικών αλλαγών περιλαμβάνονται:

Ο Hwang Jeong-hwan διορίστηκε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας LG Mobile Communications Company, ενώ ο σημερινός Πρόεδρος Juno Cho αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο στη μητρική εταιρεία της LG. Ο κ. Hwang, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στην έρευνα και την ανάπτυξη, συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη ενός από τα πρώτα smartphones της LG το 2009 ως επικεφαλής του Εργαστηρίου Πολυμέσων R&D του Chief Technology Office.

Ο Dr. Park Il-pyung, επικεφαλής του Software Center της LG, θα αναλάβει το ρόλο του Chief Technology Officer, ενώ ο σημερινός CTO, Dr. Skott Ahn, αναλαμβάνει μια νέα θέση στην LG Corp. Πριν την ένταξή του στην LG, ο Dr. Park ήταν Chief Technology Officer στην Harman International και επικεφαλής του Intelligent Computing Lab στο Samsung Advanced Technology Institute. Ο Dr. Park ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια και κατέχει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον τομέα της πληροφορικής.

Ο Hang Chang-hee, Vice President του τμήματος Appliance Marketing Communications ανέλαβε να ηγηθεί της στρατηγικής μάρκετινγκ της LG σε παγκόσμιο επίπεδο ως επικεφαλής του Global Marketing Center, ενώ ο Brian Na, o μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια, αναλαμβάνει το ρόλο του Προέδρου της LG για την Δυτική Ευρώπη.

  LG Signature: «η Τέχνη συναντά την Τεχνολογία»

Για να επεκτείνει την επιτυχία της στην αγορά των επαγγελματικών λύσεων, η LG ιδρύει την B2B Company για να επιβλέπει εμπορικά όλο το εύρος των B2B λύσεων και προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών λύσεων, του information display και των καθετοποιημένων λύσεων. Ο Kwon Soon-hwang, ο πρώην επικεφαλής της εταιρείας Business Solutions της LG και επικεφαλής της LG Ινδίας αναλαμβάνει Πρόεδρος της νεοσυσταθείσας εταιρείας.

Τέλος, θα δημιουργηθεί το Convergence Business Development Center με στόχο τον εντοπισμό και το συντονισμό πρωτοβουλιών σε ολόκληρη την εταιρεία σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, τις λύσεις ΙοΤ και τη συνδεσιμότητα μεταξύ των συσκευών.

Όλες οι αλλαγές ισχύουν από την 1η Δεκεμβρίου 2017 και οι προαγωγές από την 1η Ιανουαρίου 2018.

Info: LG Electronics, τηλ.  801 11 200 900

  • Tags: LG
Previous Article

Vοdafone Ηοme Double Play Fiber 100 Mbps

Next Article

Philips 328P6AUBREB: οθόνη QHD HDR με Adobe RGB και USB-C