Ο Πρόεδρος και CTO της LG θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Ομιλία της CES 2019

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο Πρόεδρος και Chief Technology Officer της LG Electronics (LG), Dr. I. P. Park

Ο Dr. I.P. Park θα παρουσιάσει τις προοπτικές και τα οφέλη της Τεχνητής Νοημοσύνης στις ζωές των καταναλωτών στην ομιλία του keynote στη CES 2019. 

Ο Πρόεδρος και Chief Technology Officer της LG Electronics (LG), Dr. I. P. Park θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της επερχόμενης έκθεσης CES 2019, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, στις 18:30, στο MGM Park Theater, στο Λας Βέγκας, στην πολιτεία της Νεβάδα των Η.Π.Α.

Dr. I. P. Park
Ο Πρόεδρος και Chief Technology Officer της LG Electronics (LG), Dr. I. P. Park. (φωτό: LG)

Για πρώτη φορά στα χρονικά της CES, εκπρόσωπος της LG θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία της έκθεσης. Ο Dr. Park θα παρουσιάσει το όραμα της LG «Τεχνητή Νοημοσύνη για μια καλύτερη ζωή» όπου θα αναφερθεί στις νέες προοπτικές για το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη, βασισμένη στους τρεις βασικούς πυλώνες της: Evolve, Connect και Open, θα αλλάξει τη ζωή των καταναλωτών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι καινοτόμες τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης θα εμπλουτίσουν την εμπειρία των χρηστών στο σπίτι, στο δρόμο και στο γραφείο. Προβλέποντας τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνητή Νοημοσύνη θα επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής των χρηστών, ο Dr. Park θα εξηγήσει επίσης, πώς η LG, η οποία μεταμορφώνεται από μια εταιρεία κατασκευής προϊόντων σε μια εταιρεία που θα προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο ζωής – είναι πρωτοπόρα σε τέτοιες εξελίξεις.

Ως Πρόεδρος και CTO της LG Electronics, o Dr. Park τοποθετεί τις καινοτομίες στην Τεχνητή Νοημοσύνη ως την κύρια μηχανή ανάπτυξης της εταιρείας. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, της ρομποτικής αυτοκινήτων, των τηλεπικοινωνιών και της βιομηχανίας λογισμικού, αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους CTO στον κόσμο, με επιτεύγματά σε κορυφαίες ομάδες Έρευνας & Ανάπτυξης, για να προωθήσει την καινοτομία συνδυάζοντας παραδοσιακές hardware τεχνολογίες με εκθετικές software τεχνολογίες.

«H CES 2019 αναμένεται να σηματοδοτήσει ένα σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη και εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης σε καθημερινά προϊόντα και υπηρεσίες», δήλωσε ο Dr. Park. «Στην LG, η στρατηγική μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες και να εμπλουτίσουμε την καθημερινή ζωή των καταναλωτών με εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης που εστιάζουν στον τρόπο ζωής, έννοιες που σχεδιάζω να αναλύσω κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου στην CES».

Ο Gary Shapiro, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Consumer Technology Association (CTA), δήλωσε: «Η LG είναι μια παγκόσμια δύναμη και πρωτοπόρος της επανάστασης που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη, η οποία θα επηρεάσει σχεδόν κάθε σημαντική βιομηχανία, από τον κλάδο της τεχνολογίας, της υγείας, της γεωργίας, των μεταφορών, της μηχανολογίας έως και πέραν αυτών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε τον Dr. Park στη σκηνή της CES 2019 καθώς θα πραγματοποιήσει την πρώτη κεντρική ομιλία της LG, στην ιστορία της CES. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη διορατικότητα του για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης που επαναπροσδιορίζει τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις κοινότητές μας».

Κατά τη διάρκεια της CES 2019 θα παρουσιαστούν τεχνολογίες από 4.500 εκθέτες σε 20 κατηγορίες προϊόντων, με λύσεις που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ζουν, εργάζονται και διασκεδάζουν. Η έκθεση θα προσφέρει πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, όπως η 5G συνδεσιμότητα, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, το έξυπνο σπίτι, οι έξυπνες πόλεις, οι εξελίξεις στον αθλητισμό, την νοημοσύνη μηχανών και πολλά άλλα.

Τα προηγμένα προϊόντα και οι υπηρεσίες της LG θα παρουσιαστούν στην CES 2019, από τις 8-11 Ιανουαρίου 2019, στην CES Tech East, στο συνεδριακό κέντρο του Λας Βέγκας (LVCC), στην κεντρική αίθουσα και στο περίπτερο #11100.

Previous Article

Huawei Mate 20 Pro review – Android smartphone

Next Article

WIND Bring to Save: Κέρδος έως 650€ στα iPhone XR-iPhone Xs-iPhone Xs Max