Εσωτερική Διακόσμηση, Αρχιτεκτονική και Τεχνολογία

Author: No Comments Share:
lg digital signage eso

Οι λύσεις Digital Signage της LG τράβηξαν τα βλέμματα στην 7η ημερίδα ΕΣΩ.

lg digital signage eso
(φωτό: LG)

Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG), ως Χορηγός Τεχνολογίας, έφερε κοντά την υψηλή τεχνολογία με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, στην Ημερίδα Εσωτερικής Διακόσμησης και Αρχιτεκτονικής ΕΣΩ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Μαρτίου στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η ημερίδα συγκέντρωσε τους σημαντικότερους εκπροσώπους της Ελληνικής δημιουργικής και αρχιτεκτονικής σκηνής, οι οποίοι είδαν από κοντά τα επαγγελματικά προϊόντα LG Digital Signage που υπηρετούν την υψηλή αισθητική και τους κανόνες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής με καινοτόμες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκατοντάδες εκπρόσωποι της ελληνικής δημιουργικής σκηνής και καταξιωμένοι αρχιτέκτονες που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των 86 ιντσών Ultra Strech WebOS Signage Monitors (σειρά BH5C), που ήταν τοποθετημένα σε κατακόρυφες (portrait) εγκαταστάσεις τύπου pillars στους χώρους της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Παράλληλα, στο ειδικά διαμορφωμένο LG Booth οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές λύσεις Information Display, Κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού της LG, καθώς και να δεουν την υψηλής αισθητικής οθόνη 55 ιντσών LG Double Sided OLED (σειρά EH5C) σε επιδαπέδια βάση, η οποία χάρη στην διπλής όψεως οθόνη, το πολύ λεπτό πάχος και το πλαίσιό της προσφέρει εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία σε περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων.

Tα βλέμματα στην κεντρική σκηνή του μεγάλου Αμφιθέατρου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις της ημερίδας, μαγνήτισε η OLED In-glass Wallpaper Signage 55 ιντσών (55EG5CD). Η συγκεκριμένη οθόνη της LG είναι κατάλληλη για εμπορικούς χώρους με υψηλή αισθητική, χώρους τέχνης και επιχειρήσεις, που θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερα στοιχεία στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων με digital signage εφαρμογές.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχουμε στη φετινή ημερίδα ΕΣΩ, μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού, από την οποία η LG δεν θα μπορούσε να λείπει. Καταξιωμένοι αρχιτέκτονες και σχεδιαστές ήρθαν σε επαφή με τις επαγγελματικές λύσεις Digital Signage της LG, οι οποίες αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό κομψής σχεδίασης και υψηλής αισθητικής με προηγμένες εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική και το design του χώρου στο οποίο εγκαθίστανται».

Previous Article

dSLR Canon EOS 2000D, EOS 4000D

Next Article

LG TV 2018 – Όλα τα νέα μοντέλα ΟLED και SUPER UHD TV

Leave a Reply