Η LG στηρίζει για 4η χρονιά τη δράση της Ithaca

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η LG στηρίζει για 4η χρονιά τη δράση της Ithaca

Ως Μεγάλος Υποστηρικτής, η LG συμβάλει στην πρωτοβουλία της ΜΚΟ για την επίλυση των προβλημάτων των αστέγων της Αθήνας.

Με σεβασμό στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», η LG Electronics (LG), στηρίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά, ως Μεγάλος Υποστηρικτής, το έργο της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Ithaca και τις δράσεις της. Στο πλαίσιο αυτό και με την στήριξη της LG, το κινητό πλυντήριο-βαν της Ithaca επισκέφθηκε το εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της Αθήνας και μοίρασε σε άστεγους, με τη βοήθεια εθελοντών και εργαζομένων, 60 τσάντες οι οποίες περιείχαν από ένα σκουφί, ένα ζευγάρι γάντια, κασκόλ και ένα ζευγάρι ισοθερμικές κάλτσες.

Η LG στηρίζει για 4η χρονιά τη δράση της Ithaca infographic
(φωτό: LG)

Μέσα στα τρία χρόνια συνεργασίας με την LG, η Ithaca έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1.900 ωφελούμενους και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 8.000 πλύσεις με τα LG πλυντήρια και στεγνωτήρια πλένοντας πάνω από 40.000 κιλά ρούχων. Παράλληλα, η εταιρεία έχει επεκτείνει τη χορηγία της, υποστηρίζοντας τη δημιουργία των 2 πρώτων θέσεων εργασίας στην οργάνωση, μια εκ των οποίων δόθηκε σε πρώην ωφελούμενο της δράσης που προερχόταν από κοινωνικά ευπαθή ομάδα. Έτσι η LG συνέβαλλε όχι μόνο στην επίλυση των προβλημάτων καθαριότητας των αστέγων της Αθήνας, αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών που οδηγούν στην επανένταξή τους στην κοινωνία.

Η κυρία Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στην φιλοσοφία μας να ακούμε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και να συμμετέχουμε ενεργά στην τοπική κοινωνία, μέσα από την ΕΚΕ πλατφόρμα μας «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις» είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την τέταρτη χρονιά συνεργασίας με την Ithaca. Η LG θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της ομάδας Ithaca και δεσμεύεται να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στον σκοπό αυτό».

Τέλος, ο κύριος Σπηλιόπουλος, Ιδρυτής και Director της Ithaca πρόσθεσε: «Η LG Ελλάς ήταν η εταιρεία που στήριξε πρώτη το όραμα μας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες σε ανθρώπους που υφίστανται έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό, παρέχοντας τους πρόσβαση σε υπηρεσίες καθαριότητας. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα την ουσιαστική συνεργασία μας η οποία θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο έργο που προσφέρουμε».

Η LG στηρίζει για 4η χρονιά τη δράση της Ithaca
(φωτό: LG)

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της LG.

Previous Article

Huawei P Smart 2019 review – Android smartphone

Next Article

Katsuna: Οικοσύστημα εφαρμογών Android για ηλικιωμένους