Η LG συνεργάζεται με τη Meridian Audio

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
LG Meridian logo

Οι LG και Meridian Audio θα συνεργαστούν σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου της LG. H Meridian Audio είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο πεδίο της Ψηφιακής Επεξεργασίας Σήματος (DSP – Digital Signal Processing) και στο πεδίο της ψυχοακουστικής.

Η LG Electronics (LG) και η Meridian Audio ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με στόχο να φέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και απόδοσης σε περισσότερους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα της LG σε συνδυασμό με την  τεχνολογία και την πρωτοποριακή προσέγγιση του ήχου από την Meridian στόχο έχουν να  αποτελέσουν λύσεις που θα προσφέρουν στους ακροατές αξεπέραστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου της LG, συμπεριλαμβανομένων Sound bars και ασύρματων ηχείων.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των LG και Meridian Audio γίνεται στο πλαίσιο της CES 2018.

Από την ίδρυσή της, πριν από σαράντα χρόνια, μέχρι και σήμερα, η Meridian εξελίσσει συνεχώς την βιομηχανία του ήχου ως πρωτοπόρος του ήχου υψηλής απόδοσης και πιστότητας και αποτελεί σημείο αναφοράς στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος (DSP – Digital Signal Processing) και στο πεδίο της ψυχοακουστικής. Επιπλέον, η Meridian διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο στην ανάπτυξη και υιοθέτηση επαναστατικών τεχνολογιών ήχου όπως Hi-Res Audio και MQA (Master Quality Authenticated) και αποτελεί τον κατασκευαστή του πρώτου ενεργού ψηφιακού ηχείου στον κόσμο. Η τεχνογνωσία της Meridian έχει επιβεβαιωθεί και στον κλάδο του αυτοκινήτου με την δημιουργία του πρώτου surround ηχοσυστήματος με 3D ήχο για αυτοκίνητα το 2012.

«Η συνεργασία με την Meridian αποτελεί ένα παράδειγμα της δέσμευσης της LG για την δημιουργία κορυφαίων ηχοσυστημάτων που μπορούν να ανταγωνιστούν τους καλύτερους στον κλάδο» δήλωσε ο Seo Young-jae, Επικεφαλής του CAV (Convergence Audio & Video) products στην LG Home Entertainment Company. «Η συνεργασία αυτή έχει ως ξεκάθαρο στόχο την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας ψυχαγωγίας στους πελάτες της LG παγκοσμίως».

Ο John Buchanan, Διευθύνων Σύμβουλος της Meridian πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την μοναδική συνεργασία με την LG και είμαστε σίγουροι πως η μεγάλη εμπειρία και οι κοινές μας αξίες θα μας οδηγήσουν να φέρουμε στην αγορά μια σειρά από μεγάλες καινοτομίες, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα».

Previous Article

Google Pay: Η Google ενοποιεί τις πληρωμές της

Next Article

Creative Pebble – ηχεία PC

sonos move