Οπίσθιοι λαμπτήρες LG OLED για αυτοκίνητα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της οπίσθιας λάμπας LG OLED έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ανθεκτικότητα και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες οπίσθιου φωτισμού. (φωτό: LG)

Οι οπίσθιοι λαμπτήρες LG OLED είναι έως 85%-90% μικρότεροι σε μέγεθος σε σχέση με τις συμβατικές μονάδες φωτισμού. Η LG παρουσίασε τη νέα γενιά της τεχνολογίας και νέες εφαρμογές για τα LG OLED στο Frankfurt Motor Show.

H LG στο Frankfurt Motor Show 2017 (φωτό: LG)
H LG στο Frankfurt Motor Show 2017 (φωτό: LG)

Οι οπίσθιοι λαμπτήρες LG OLED είναι έως 85%-90% μικρότεροι σε μέγεθος σε σχέση με τις συμβατικές μονάδες φωτισμού, χάρη στην αφαίρεση ενός εξαρτήματος από το σύστημα οπίσθιου φωτισμού. Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας των οπίσθιων λαμπτήρων LG OLED έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ανθεκτικότητα και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες οπίσθιου φωτισμού, τονίζει η LG.

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τις εξελιγμένες τεχνολογίες εξαρτημάτων για αυτοκίνητα στο ‘2017 Frankfurt Motor Show’, που διεξήχθη 14-24 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα στα εκθέματα της εταιρείας ήταν και πρώτοι προηγμένοι οπίσθιοι λαμπτήρες LG OLED, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν σε οχήματα από μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Η LG θα παρουσιάσει επίσης τις συνδεδεμένες λύσεις αυτοκινήτων για το νέο concept των αυτόνομα κινούμενων αυτοκινήτων (autonomous driving concept cars). H πρώτη εμφάνιση της LG στο Frankfurt Motor Show γίνεται μετά το πρόσφατο ντεμπούτο της εταιρείας στις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ασία (Πεκίνο και Σαγκάη) καθώς και στη Βόρεια Αμερική (Detroit). Η παρουσίαση του επιχειρηματικού τμήματος LG Vehicle Components έγινε το 2013.

Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του οπίσθιου λαμπτήρα LG OLED έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ανθεκτικότητα και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες οπίσθιου φωτισμού. (φωτό: LG)
Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του οπίσθιου λαμπτήρα LG OLED έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη ανθεκτικότητα και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις συμβατικές μονάδες οπίσθιου φωτισμού. (φωτό: LG)

Oi oπίσθιοι λαμπτήρες LG OLED αξιοποιούν την παγκόσμια θέση της εταιρείας στην τεχνολογία OLED. Ως κορυφαία εταιρεία στον κόσμο των OLED τηλεοράσεων, η LG έχει βαθιά εμπειρία από την ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών OLED σε προϊόντα όπως smartphone, smartwatch και πίνακες οργάνων (instrument panels). Εκτός από το νέο οπίσθιο λαμπτήρα OLED, η LG σχεδιάζει να παρουσιάσει και άλλα σχετικά προϊόντα, όπως συστήματα πλοήγησης AV, τα συστήματα ψυχαγωγίας και τις συσκευές διευκόλυνσης, όπως τις κάμερες ADAS, πίνακες οργάνων LCD και ηλεκτρικούς συμπιεστές, μεταξύ άλλων.

  LG και Here Technologies συνεργάζονται στα αυτόνομα οχήματα

Η LG Vehicle Components είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχειρηματική μονάδα της LG και αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας. Η ανάπτυξη αυτή θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό από τη συνεργασία της με την General Motors για την Chevrolet Bolt EV, στην οποία η LG προμηθεύει συνολικά 11 εξαρτήματα και συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών κινητήρων, των μονάδων μετατροπής ισχύος, των κυψελών μπαταριών και των μονάδων διανομής υψηλής ισχύος. Για τη συμβολή της στην επιτυχία του Chevy Bolt, η LG αναγνωρίστηκε με το Innovation Award of the Year της GM νωρίτερα φέτος. Αυτό έρχεται σε συνέχεια άλλων αναγνωρίσεων της βιομηχανίας, όπως το Supplier Award της Renault και το Technology and Innovation Award από τη Volkswagen.

«Σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την παρουσία μας και την τεχνογνωσία μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων μέσω συνεργασιών με τα ηγετικά στελέχη της βιομηχανίας στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία», δήλωσε ο Lee Woo-jung, Πρόεδρος της LG Vehicle Components Company. «Θέλουμε να επισημάνουμε με ποιον τρόπο η LG μπορεί να συνεργαστεί με τις αυτοκινητοβιομηχανίες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων προωθώντας την τεχνολογική καινοτομία. Η LG δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά των εξαρτημάτων αυτοκινήτων εδώ και δεκαετίες και θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επωφεληθούμε από αυτή τη γνώση και την εμπειρία».

Info: LG Electronics Ελλάς, τηλ.  801 11 200 900

Previous Article

Επτά «ψηφιακά αμαρτήματα» και τιμωρίες

Next Article

Philips OLED 9 – η ναυαρχίδα των Philips TV