Η Loewe ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Loewe διανομή αντιπροσωπεία

Η Loewe άνοιξε τις πύλες του πρώτου αποκλειστικού καταστήματός της στην Ελλάδα.

Η Loewe, που γιόρτασε πέρυσι την 100ή επέτειό της, άνοιξε τις πύλες του πρώτου αποκλειστικού καταστήματός της στην Ελλάδα. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, αυτό το ειδικό σημείο πώλησης σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τη Loewe προς την επέκταση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά.

Την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Loewe στην Ελλάδα αναλαμβάνει η ASBIS.

Από το έτος ίδρυσής της το 1923, έναν αιώνα πριν, η Loewe αντιπροσωπεύει τα επαναστατικά ορόσημα της αγοράς και έχει δημιουργήσει προϊόντα τηλεόρασης και ήχου με μοναδικό και βραβευμένο σχεδιασμό. Με πάνω από 250 διεθνή βραβεία σχεδιασμού τα τελευταία 30 χρόνια, η Loewe αναγνωρίζεται ως μία από τις γερμανικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για τα εξαιρετικά επιτεύγματά τους στον τομέα του σχεδιασμού.

Στα πρόσφατα εγκαίνια του αποκλειστικού σημείου πώλησης, παρουσιάστηκε η νέα, κορυφαία συλλογή προϊόντων με επίκεντρο μια σειρά τηλεοράσεων σε craft design με βουρτσισμένο αλουμίνιο και syno stone, καθώς και η νέα σειρά συστημάτων ήχου που φέρει την υπογραφή του διεθνούς αστέρα του ποδοσφαίρου και Brand Ambassador της Loewe, Kylian Mbappé. Το κύρος του Kylian Mbappé ως πρεσβευτή της μάρκας Loewe υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για σχεδιαστική αριστεία και τεχνολογική καινοτομία.

Loewe αντιπροσωπεία

Ο Andreas Höfner, Επικεφαλής των Διεθνών Πωλήσεων της Loewe, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Loewe παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε ένα τόσο όμορφο κατάστημα. Αναδεικνύει ξεκάθαρα τις αξίες των τηλεοράσεων και των προϊόντων ήχου της Loewe για ύψιστη ποιότητα, εκλεπτυσμένα αριστουργήματα σχεδιασμού και δεξιοτεχνία κατασκευής προϊόντων ‘Made in Germany’».

Ο κ. Ευθύμης Κώστας, Διευθυντής του πρώτου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τα εξαιρετικά προϊόντα της Loewe στο κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος γενικότερα. Στόχος μας να προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών που αντανακλά την υπεροχή και την καινοτομία της Loewe».

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από το χώρο του design και της αρχιτεκτονικής. Η έναρξη λειτουργίας του αποκλειστικού σημείου πώλησης στη Θεσσαλονίκη σηματοδοτεί τη στρατηγική δέσμευση της Loewe να αναβαθμίσει την παρουσία και τις υπηρεσίες της στην ελληνική αγορά.

Στην Ελλάδα, την αποκλειστική διανομή των προϊόντων Loewe στην Ελλάδα αναλαμβάνει η ASBIS.

Subscribe to our newsletter!

Σχετικά με την Loewe.

Η Loewe υπηρετεί την ευρηματικότητα και τα πολυτελή ηλεκτρονικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης για περισσότερο από έναν αιώνα. Από την ίδρυσή της το 1923 έως την εφεύρεση της ηλεκτρονικής τηλεόρασης το 1931, η Loewe έχει εξελιχθεί σε μια παραδοσιακή εταιρεία με διεθνείς δραστηριότητες. Με 200 υπαλλήλους και ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων, η Loewe Technology GmbH δραστηριοποιείται σήμερα σε περισσότερες από 45 χώρες με τα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού προϊόντα τηλεόρασης και ήχου. Η παγκόσμια μάρκα εκπροσωπεί με πάθος και υπερηφάνεια τις έννοιες της εξαιρετικής καινοτομίας, της παράδοσης και της δεξιοτεχνίας των προϊόντων “Made in Germany”. Ο μοναδικός συνδυασμός της γερμανικής μηχανικής, της αριστείας, του αποκλειστικού σχεδιασμού και της βιωσιμότητας έχουν διαμορφώσει την κουλτούρα της μάρκας. Το παραδοσιακό εργοστάσιο και ο χώρος παραγωγής υψηλής τεχνολογίας στα κεντρικά γραφεία στο Kronach στην Άνω Φραγκονία της Γερμανίας αποτελούν την καρδιά της Loewe.

Previous Article

Κυβερνοασφάλεια και AI στο επίκεντρο του 3ου Cyber Leaders Summit Greece της CPS

Next Article

Ο Young Hyun Jun είναι ο νέος επικεφαλής του τμήματος Device Solutions Division στη Samsung Electronics