Ο Young Hyun Jun είναι ο νέος επικεφαλής του τμήματος Device Solutions Division στη Samsung Electronics

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ο Young Hyun Jun είναι ο νέος επικεφαλής του τμήματος Device Solutions Division στη Samsung Electronics

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τον νέο επικεφαλής του τμήματος Device Solutions (DS). Ο Young Hyun Jun ανέλαβε καθήκοντα με στόχο να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά του τμήματος ημιαγωγών σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις με τη συνεχή αύξηση χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ο αντιπρόεδρος Young Hyun Jun, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ημιαγωγών και των μπαταριών, ξεκίνησε την πορεία του στη Samsung Electronics το 2000. Έχει εργαστεί στην ανάπτυξη των DRAM και της μνήμης Flash, καθώς και στο τμήμα στρατηγικού μάρκετινγκ. Ο Jun ανέλαβε τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του τομέα Memory Business το 2014. Το 2017 προήχθη σε CEO της Samsung SDI και κατόπιν ηγήθηκε του τμήματος Future Business το 2024.

Ο πρόεδρος Kyehyun Kyung, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος DS, θα αναλάβει καθήκοντα ως επικεφαλής του τμήματος Future Business, καθώς και επικεφαλής του Samsung Advanced Institute of Technology (SAIT). Αναμένεται να επικεντρωθεί στην εξεύρεση νέων ευκαιριών ανάπτυξης με βάση την εμπειρία του ως επικεφαλής του business ημιαγωγών.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η Loewe ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα

Next Article

Νέα προσφορά με απεριόριστα Data από τη Vodafone