Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Microsoft Summit 2019

Author: No Comments Share:
microsoft-summit-2019

Η Microsoft φέρνει την τελευταία συζήτηση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη στο 4ο Microsoft Summit.

Τί σχέση μπορεί να έχει ο σκακιστικός θρύλος Garry Kasparov με την Τεχνητή Νοημοσύνη; Πόσο διαφορετική μπορεί να κάνει η Τεχνητή Νοημοσύνη τη ζωή ενός ανθρώπου με προβλήματα όρασης; Πώς βλέπουν το μέλλον οι άνθρωποι που σχεδιάζουν νέες τεχνολογίες και βρίσκονται στην αιχμή της έρευνας; Πώς θα μοιάζουν τα κοινωνικά δίκτυα στην εποχή της συνεργασίας ανθρώπων-μηχανών; Τί ρόλο θα παίξει τελικά η Τεχνητή Νοημοσύνη στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας και της οικονομίας;

Sonos Roam banner

Η Microsoft Hellas «γιορτάζει» την τεχνολογία, φέρνοντας την τελευταία συζήτηση γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις στην Ελλάδα στο 4ο Microsoft Summit, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ομιλητές διεθνούς φήμης θα καθηλώσουν το κοινό αναδεικνύοντας νέες προοπτικές γύρω από τον τρόπο που οι τελευταίες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο και τον οργανισμό να πετύχουν περισσότερα .

Ανάμεσά τους θα είναι ο κορυφαίος σκακιστής όλων των εποχών, Garry Kasparov, καθώς και ο ελληνικής καταγωγής κοινωνιολόγος-βιολόγος, καθηγητής του Yale, Dr. Nicholas Christakis, που έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Time ως ένας από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Previous Article

LG: Το κατάλληλο Soundbar ανάλογα με τη χρήση

Next Article

Νέα iPad Air και iPad mini με υποστήριξη Apple Pencil