Συνεργασία NEC και Samsung για 5G

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Samsung

Η NEC Corporation και η Samsung Electronics Co., Ltd., ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινή προσπάθεια για ενδυνάμωση των επιχειρηματικών επιλογών επόμενης γενιάς που θα προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένου του 5G

Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία, την εξειδίκευση στο 5G και τις κορυφαίες δυνατότητες της NEC και της Samsung σε 5G και IT λύσεις. Επιπλέον προσφέρει ευέλικτες 5G λύσεις, οι οποίες παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, που προσαρμόζονται σε κάθε περιοχή, ώστε να καλύπτουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις τους.

Με τις δυνατές πρωτόγνωρες υπηρεσίες και τα επιχειρηματικά μοντέλα που θα προσφέρει το 5G, οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας είναι αναπόφευκτο να απαιτούν προσαρμοσμένες λύσεις και ευέλικτη αρχιτεκτονική δικτύου. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία και οι δύο εταιρείες θα ικανοποιήσουν αυτές τις αυξανόμενες απαιτήσεις αποτελεσματικά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και τις καλύτερες δυνατότητες της κάθε εταιρείας.

«Η ανάπτυξη του 5G που βασίζεται στη τυποποίηση θα βοηθήσει στην επιτάχυνση του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στις παγκόσμιες αγορές», δήλωσε ο Atsuo Kawamura, Executive Vice President και Πρόεδρος του τμήματος Network Services στη NEC Corporation. «Καθώς η εμπορευματοποίηση του 5G βρίσκεται πολύ κοντά, είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με τη Samsung θα συνεχίσει να εδραιώνει τη ηγετική μας θέση στον τομέα του 5G».

«Το 5G θα προσφέρει νέες δυνατότητες, θα δημιουργήσει νέες αξίες και θα ωθήσει τα όρια της σημερινής τεχνολογίας», δήλωσε ο Youngky Kim, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Networks Business στη Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση των κοινών μας προσπαθειών με τη NEC για να προωθήσουμε το χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων 5G λύσεων με στόχο την καλύτερη εμπειρία κάθε χρήστη».

Η Samsung έχει προχωρήσει με επιτυχία στην εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών 5G στις ΗΠΑ, κι έχει επιλεγεί ως προμηθευτής 5G από έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους στην Κορέα. Σε συνδυασμό με την εμπειρία της NEC στον τομέα των λύσεων IT, όπου αξιοποιεί την τεχνολογία της στις τηλεπικοινωνίες συμπεριλαμβανομένου του 5G, και οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά.

Previous Article

LG XBOOM Go: Διασκέδαση και μέγιστη φορητότητα

Next Article

COSMOTE Smart Home: Λύσεις για “έξυπνο σπίτι”