Η OnePlus συγχωνεύεται με την Oppo

Author: No Comments Share:
Συγχώνευση OnePlus με Oppo

OnePlus-Oppo συγχωνεύονται. H OnePlus θα είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία υπό την επίβλεψη της Oppo.

OnePlus-Oppo συγχωνέυονται. Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, μόλις ανακοίνωσε πως η εταιρεία του σύντομα θα συγχωνευτεί με την Oppo. Ο Pete πρόσφατα έγινε υπεύθυνος για την επίβλεψη του σχεδιασμού προϊόντων από την Oppo ενώ παράλληλε διατηρούσε την θέση του ως CEO στην OnePlus.

Σύμφωνα με δημοσίευση του σε forum, ανακοίνωσε πως η εταιρεία ξεκινά ένα νέο ταξίδι για να δώσει στους πελάτες της περισσότερες επιλογές από ποτέ. Ανέφερε πως για να μπορέσει να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων, η εταιρεία πρέπει να προσαρμοστεί σαν ομάδα αλλά και σαν όνομα.

Οι δύο κατασκευαστές smartphone ξεκίνησαν να δημιουργούν έναν αριθμό ομάδων για να μπορέσουν να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους και να κεφαλαιοποιήσουν τους κοινούς τους πόρους.

OnePlus-Oppo: η OnePlus θα είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία υπό την επίβλεψη της Oppo

Διαβεβαίωσε πως ακόμη και μέτα την συγχώνευση η OnePlus θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα και θα συνεχίσει να εστιάζει στην παράδοση των καλύτερων δυνατόν προϊόντων. Οι κυκλοφορίες OnePlus προϊόντων και events από την ίδια την εταιρεία θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται μέσα από τα ίδια OnePlus κανάλια.

Επιπλέον ανέφερε πως αυτή η συνένωση θα επιτρέψει στις δύο εταιρίες να διαθέτουν ακόμα περισσότερους πόρους για να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα.

Από ότι φαίνεται, η OnePlus θα είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία υπό την επίβλεψη της Oppo, μία σχέση παρόμοια με αυτήν της Honor-Huawei.

Αν κανείς παρατηρήσει την τωρινή σειρά συσκευών της OnePlus, θα καταλάβει ότι τα περισσότερα μοντέλα είναι παρόμοια με τα κινητά-ναυαρχίδες της Oppo, με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και συσκευασίες.

Η OnePlus δημιουργήθηκε το 2013 από τον Carl Pei και τον Pete Lau. Τότε ο Pete ήταν πρώην αντιπρόεδρος της Oppo και αρνήθηκε πως η εταιρεία του είναι θυγατρική της Oppo. Ενώ επέμενε πως η εταιρεία του είναι ανεξάρτητη, έγγραφα αποκάλυψαν πως η εταιρεία του είναι όντως θυγατρική με χρηματοδότηση 100%.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Samsung Galaxy Watch 4 & Galaxy Watch Active 4: γνωστά όλα τα spec μέσω FCC

Next Article

Το πανίσχυρο Xiaomi Μi 11 Ultra και το δυναμικό Xiaomi Mi 11i έρχονται στην Ελλάδα