Η PayPal έγινε διαθέσιμη στο Nintendo eShop

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
PayPal Nintendo eShop

Η PayPal υιοθετήθηκε ως μέθοδος πληρωμής στο Nintendo eShop, για την Ελλάδα και άλλες επιλεγμένες χώρες.

Η PayPal Pte. Ltd. (‘PayPal’) ανακοίνωσε ότι το Nintendo eShop έχει προσθέσει την PayPal ως νέο τρόπο πληρωμής. Οι χρήστες του ψηφιακού καταστήματος της Nintendo, σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο, θα είναι σε θέση να κάνουν χρήση και της PayPal, πλέον των ήδη ισχυουσών μεθόδων πληρωμής, στο διαδίκτυο ή στις gaming κονσόλες.

Η υπηρεσία πληρωμών μέσω PayPal στο Nintendo eShop περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Για το Nintendo Switch, τη χρηματοδότηση λογαριασμών του Nintendo eShop και την αγορά παιχνιδιών και άλλου περιεχομένου
  • Για την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo, σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο, την προσθήκη χρημάτων σε υπόλοιπο λογαριασμού, με την αγορά software για download μέσω των Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Wii U

Απο τη Nintendo έγινε η εξής δήλωση, σχετικά με την υιοθέτηση της PayPal στο Nintendo eShop, ως νέας μεθόδου πληρωμής:

«Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε την PayPal, την παγκοσμίως επιτυχημένη υπηρεσία πληρωμών, ως μέθοδο πληρωμής στο Nintendo eShop, προκειμένου να βελτιώσουμε την άνεση των χρηστών και να τους παρέχουμε τη δυνατότητα να προβαίνουν σε ασφαλείς πληρωμές. Με την προσθήκη της PayPal, η οποία διαθέτει πάνω από 200 εκατομμύρια λογαριασμούς διεθνώς, ως τρόπου πληρωμής στο Nintendo eShop, νιώθουμε ότι θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες στον κόσμο με την εμπειρία του gaming».

Η λίστα των χωρών όπου θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες πληρωμών μέσω PayPal στο Nintendo eShop είναι η ακόλουθη:

Ιαπωνία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ελβετία, Κύπρος, Τσεχία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Κροατία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Σλοβενία, και Σλοβακία.

Info: PayPal

Οι πληρωμές PayPal στο Nintendo eShop είναι δυνατές μέσω της κονσόλας Nintendo Switch, αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo.
Οι πληρωμές PayPal στο Nintendo eShop είναι δυνατές μέσω της κονσόλας Nintendo Switch, αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo από τις 22 Αυγούστου 2017. (φωτό: PayPal)

 

 

Previous Article

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note8 – «το Note της επόμενης γενιάς»

Next Article

H Google ανακοίνωσε το Android 8.0 Oreo – πότε θα γίνει η αναβάθμιση