Συνεργασία PayPal-Skype και για την Ελλάδα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η συνεργασία PayPal-Skype κάνει δυνατές της πληρωμές P2P με την PayPal μέσω Skype για κινητά.
Η συνεργασία PayPal-Skype κάνει δυνατές της πληρωμές P2P με την PayPal μέσω Skype για κινητά.
Η συνεργασία PayPal-Skype κάνει δυνατές της πληρωμές P2P με την PayPal μέσω Skype για κινητά.

Η PayPal ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με το Skype και επιτρέπει σε χρήστες στην Ελλάδα και σε άλλες 21 χώρες να στείλουν χρήματα σε άλλους χρήστες Skype με την PayPal μέσω της εφαρμογής Skype για κινητά. Με τη συνεργασία PayPal-Skype και με πάνω από ένα δισεκατομμύριο Skype downloads σε κινητά μέχρι σήμερα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την PayPal απευθείας από την εφαρμογή Skype για να στέλνουν “χρήματα στο λεπτό” – όπως, για παράδειγμα για ένα δώρο σε ένα μέλος της οικογένειάς τους, στη χώρα τους ή και στο εξωτερικό.

LG Corporate banner

Οι P2P (Peer-to-Peer) πληρωμές αποτελούν για την PayPal μία από τις μεγαλύτερες κινητήριες δυνάμεις για το consumer engagement. Περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια την ώρα αποστέλλονται σε φίλους και συγγενείς παγκοσμίως μέσω της PayPal P2P, του Venmo και του Xoom. Με την συνεργασία PayPal-Skype, παρέχεται η δυνατότητα P2P πληρωμών μέσω της PayPay σε περισσότερα μέρη και σε διαφορετικές συνθήκες – όπου οι άνθρωποι συνδέονται online και mobile – όπως μέσω φωνητικής εντολής με τη Siri, σε chat με το Slack και σε email μέσω του Microsoft Outlook.com.

Η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω της PayPal στο Skype ξεκινάει την λειτουργία της σήμερα για τους χρήστες της PayPal και του Skype στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, την Κύπρο, την Εσθονία, τη Φιλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Λετονία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, το San Marino, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ισπανία. Η εφαρμογή αρχικά θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες του Skype που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του Skype για κινητά iOS και Android.

  Χριστουγεννιάτικα ψώνια – μπελάς ή διασκέδαση για τους Έλληνες;

Info: PayPal

Previous Article

20η επέτειος για τους Dell Precision workstation

Next Article

Samsung Electronics (Q2 2017): τα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου Τριμήνου 2017