Εγκαίνια για το κατάστημα Πλαίσιο στην Αγ. Παρασκευή

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Πλαίσιο αγια παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή έχει πλέον superstore τεχνολογίας – 2.260 τ.μ. – της εταιρίας Πλαίσιο.

(δ.τ.) Το νέο τετραώροφο superstore των 2.260 τ.μ. της εταιρείας Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 502-504) άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 5/7/18. Ένα κατάστημα τεχνολογίας πουστοχεύει στη δημιουργία μίας νέας λογικής στο χώρο του retail, μέσα από μία επένδυση που ξεπέρασε τα 2,5 εκ. €.

Οι πάνω από 10.000 επισκέπτες του πρώτου 3ημέρου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα 10 πρωτοποριακά “experience points” του καταστήματος και να ζήσουν το shopping σε… νέο πλαίσιο. Δοκίμασαν φωτογραφικές μηχανές σε συνθήκες χρήσης, επέλεξαν καινούρια τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού και έζησαν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας μέσα από μία διαφορετική ποδηλατική βόλτα. Παράλληλα, απόλαυσαν διαδραστικές στιγμές gaming με τη συμμετοχή όλων τους των αισθήσεων και ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 4/7 μέσα από ένα εντυπωσιακό VIP event, με πάνω από 600 καλεσμένους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να ζήσουν από κοντά μία νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία καταστήματος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα εδέσματα και signature cocktails υπό τους μουσικούς ρυθμούς του DJ Momo, αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα εντυπωσιακό lighting show.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου superstore, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κώστας Γεράρδος δήλωσε σχετικά: «49,5 χρόνια μετά το ξεκίνημά μας, ο ένας εργαζόμενος έγινε 1.300, τα 12 τ.μ. έγιναν 37.000 τ.μ., και το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι αυτή τη στιγμή ένας πραγματικός ηγέτης στον τομέα των προϊόντων Τεχνολογίας. Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως είναι μία 100% ελληνική εταιρεία, γεγονός για το οποίο είμαστε αληθινά υπερήφανοι» και συνέχισε αναφερόμενος στο νέο κατάστημα «Έχουμε αλλάξει όλη τη σχεδιαστική ταυτότητα και όλη τη λογική του «ταξιδιού» του πελάτη μέσα στο κατάστημα. Πλέον είναι πολύ πιο ελεύθερο και πιο στοχευμένο στο να ανεβάσει τη διάθεση των επισκεπτών, να τους προσφέρει νέες ιδέες και νέες εμπειρίες».

Previous Article

To Samsung QuickDrive χορηγός του 7 Summit project

Next Article

AV1: ο video codec που αγαπάει το Web!