Η Revolut λανσάρει τη Revolut Bank στην Ελλάδα

Author: No Comments Share:
Revolut Bank

Οι χρήστες Revolut στην Ελλάδα, που θα αναβαθμίσουν το λογαριασμό τους σε Revolut Bank, θα απολαμβάνουν προνόμια.

H Revolut, μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική πλατφόρμα και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech στην Ευρώπη, με περισσότερους από 270.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, ανακοίνωσε επίσημα στις 17 Φεβρουαρίου 2021 την λειτουργία της στην χώρα μας.

Sonos Roam banner

Σε μόλις πέντε χρόνια, η Revolut κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 15 εκατομμύρια πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο ενώ την περασμένη χρονιά λάνσαρε την εξειδικευμένη της τράπεζα σε Πολωνία και Λιθουανία.

Η εταιρεία αναφέρει πως αυτή η κίνηση προσφέρει στους πελάτες της καλύτερο έλεγχο σε σχέση με τις παραδοσιακές τράπεζες και μεγαλύτερη προστασία μέσω του συστήματος εγγύησης καταθέσεων.

Μέσα από την εφαρμογή της Revolut, οι χρήστες μπορούν να θέτουν όριο στα μηνιαία έξοδά τους, να ξοδεύουν και να μεταφέρουν χρήματα παγκοσμίως χωρίς κρυφές χρεώσεις και να συναλλάσονται σε 29 διαφορετικά νομίσματα. Ακόμη, μπορούν να διαχειρίζονται τις συνδρομές τους και να στέλνουν άμεσα χρήματα στους φίλους και την οικογένειά τους.

Ακολουθεί το πλήρες δελτίο τύπου της Revolut.

Η Revolut, η παγκόσμια χρηματοπιστωτική πλατφόρμα με περισσότερους από 15 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, έθεσε σήμερα σε λειτουργία στην Ελλάδα την εξειδικευμένη Ευρωπαϊκή τραπεζική άδειά της. Πλέον, οι πελάτες της εταιρείας στη χώρα που θα αναβαθμίσουν τους λογαριασμούς τους σε Revolut Bank για επιπλέον υπηρεσίες θα απολαμβάνουν προστασία στις καταθέσεις τους, μέσω του συστήματος εγγύησης καταθέσεων. 

Οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν ήδη να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους σε Revolut Bank εντός της εφαρμογής, σε μια διαδικασία που παίρνει μόλις λίγα λεπτά.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech στην Ευρώπη

Έως σήμερα,  η Revolut  έχει προσελκύσει περισσότερους από 270.000 πελάτες στην Ελλάδα και η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech είναι σίγουρη πως οι καταθετικοί λογαριασμοί, σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της, θα προσφέρουν στους πελάτες της στην Ελλάδα μεγαλύτερο έλεγχο, αξία και ασφάλεια σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τράπεζες.  

Η Revolut Bank στην Ελλάδα

Virgilijus Mirkes Revolut
O Virgilijus Mirkės, Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut Bank. (φωτό: Revolut)

«Η Revolut αποτελεί πλέον την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech στην Ευρώπη και αυτό επετεύχθη επειδή βάζουμε πάντα τους πελάτες στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Ο σχεδιασμός των προϊόντων μας είναι ασυναγώνιστος, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και συνεχώς δημιουργούμε νέα και καινοτόμα χρηματοοικονομικά προϊόντα», δήλωσε ο κ. Virgilijus Mirkės, Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut Bank.

«Το λανσάρισμα της τράπεζας στην Ελλάδα θα προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πελάτες μας και θα μας επιτρέψει να εισάγουμε μία σειρά από νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο άμεσο μέλλον», συνέχισε ο κ. Mirkės.

Περισσότεροι από 15 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως εμπιστεύονται τη Revolut Bank

Έως σήμερα, ο Όμιλος Revolut έχει συγκεντρώσει περίπου 1 δις δολάρια από γύρους χρηματοδοτήσεων και η πιο πρόσφατη εκτίμηση της αξίας του ανήλθε στα 5,5 δις δολάρια. Σε μόλις πέντε χρόνια, η Revolut προσέλκυσε περισσότερους από 15 εκατομμύρια πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο. Την περασμένη χρονιά, η Revolut λάνσαρε την εξειδικευμένη της τράπεζα σε Πολωνία και Λιθουανία προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πιστωτικά προϊόντα και στις δύο χώρες. Η εξειδικευμένη τραπεζική άδεια επιτρέπει στη Revolut Bank να προσφέρει μια ευρεία γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής της,  καθώς και μία σειρά υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρονται από άλλες εταιρείες του Ομίλου Revolut.

Μέσα από την εφαρμογή της Revolut, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων που ξοδεύουν κάθε μήνα για τις αγορές τους και να θέτουν όρια στα μηνιαία τους έξοδα, να διαχειρίζονται τις συνδρομές τους, να στέλνουν και να λαμβάνουν στιγμιαία χρήματα από τους φίλους τους, αλλά και να στρογγυλοποιούν τις πληρωμές που πραγματοποιούν με την κάρτα τους, αποταμιεύοντας τα μικροποσά που περισσεύουν. Οι πελάτες της Revolut επίσης μπορούν να ξοδεύουν και να μεταφέρουν χρήματα παγκοσμίως χωρίς κρυφά κόστη, να έχουν στην κατοχή τους και να συναλλάσσονται σε 29 διαφορετικά νομίσματα μέσω του app, καθώς και να στέλνουν άμεσα χρήματα στους φίλους και την οικογένειά τους.  

Σχετικά με τη Revolut

“Δημιουργούμε το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό superapp. Το 2015, η Revolut ξεκίνησε τη λειτουργία της στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέροντας μεταφορές χρημάτων και συνάλλαγμα. Σήμερα, οι 15 εκατομμύρια πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν δεκάδες από τα καινοτόμα προϊόντα της Revolut πραγματοποιώντας πάνω από 100 εκατομμύρια συναλλαγές το μήνα.

Με τους προσωπικούς και business λογαριασμούς μας, βοηθάμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση, τους προσφέρουμε καλύτερο έλεγχο και απρόσκοπτη σύνδεση με ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. www.revolut.com”  

Previous Article

Sony SRS-RA5000 & SRS-RA3000: έξυπνα ασύρματα ηχεία για το σπίτι

Next Article

Starlink Internet: 10Gbps εξ ουρανού στην Ελλάδα