Επαγγελματικά monitor “χωρίς πλαίσιο” και USB Type C από τη Samsung

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το επαγγελματικό, κυρτό monitor Samsung 27CH80 (φωτό: Samsung)

H Samsung προτείνει νέα monitor για επαγγελματική χρήση. Έχουν ελάχιστο πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές της οθόνης και διαθέτουν θύρα USB Type C.

To κυρτό επαγγελματικό monitor, Samsung C34CH89. (φωτό: Samsung)
To κυρτό επαγγελματικό monitor, Samsung C34CH89. (φωτό: Samsung)

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τρία νέα επαγγελματικά monitor σχεδιασμένα για χώρους μοντέρνας αισθητικής. Αυτά είναι το 34″ κυρτό C34CH89, το 27″ κυρτό C27CH80 και τα επίπεδα SH85 διαθέσιμα στις 23,8″ και 27″.

Τα monitor C34CH89, C27CH80 και SH85 διαθέτουν θύρα USB Type C. Οι αναλύσεις τους είναι ultra WQHD (CH89), Full HD (CH80) και WQHD (SH85). Τα monitors διαθέτουν νέα σχεδίαση, σχεδόν χωρίς πλαίσιο στις τρεις από τις τέσσερις πλευρές τους. Τα C34CH89 και C27CH80 ενισχύουν περαιτέρω τον σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο χάρη στη κυρτή1800R– κατασκευή τους.

«Οι σύγχρονοι επαγγελματίες δεν μπορούν να χάνουν χρόνο για να διαχειρίζονται πολύπλοκα συστήματα πολλών οθονών ή να δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαβάσουν το απαραίτητο περιεχόμενο», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President στο Visual Display Business στη Samsung Electronics.

Οι επαγγελματίες μπορούν να εξατομικεύσουν την παρουσίαση του περιεχομένου τους μέσω του λογισμικού Samsung Easy Setting Box. Μέσα από το περιβάλλον χρήσης του προγράμματος, που έχει καταβληθεί μέριμνα να είναι απλό, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία λεπτομερή βιβλιοθήκη με split-screen templates, καθώς επίσης να ρυθμίσουν τις παραμέτρους θέασης που προτιμούν.

Για πιο άνετη συνεργασία και διαμοιρασμό οθονών -screen sharing-, τα μοντέλα CH80 και SH85 διαθέτουν τεχνολογία DP Out Daisy Chain. Μέσω σύνδεσης DP, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την επιφάνεια εργασίας τους είτε σε μεμονωμένα monitors ή σε ομάδες από monitors, χωρίς να χρειάζεται να συγχρονίσουν το κάθε monitor με έναν Η/Υ ή άλλη εξωτερική συσκευή.

Ευκρίνεια και Απεικόνιση Χρωμάτων

Η ultra WQHD ανάλυση (3,440×1,440) του μοντέλου CH89 παράγει απεικόνιση με σχεδόν 2,5 φορές την πυκνότητα των pixels της FHD ανάλυσης. Στην ίδια λογική, το μοντέλο SH85 με ανάλυση WQHD (2,560×1,440) έχει 1,8 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα pixels από τα στάνταρντ FHD monitors.

Για την ευελιξία

Τα monitors CH89, CH80 and SH85 περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενη βάση, καθώς και δυνατότητες περιστροφής και κλίσης, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίσουν το monitor στην ιδανική θέση και απόσταση θέασης. Επιπλέον, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν λειτουργίες Flicker Free και Eye Saver της Samsung, που μειώνουν την κόπωση στην όραση που προέρχεται από την παρατεταμένη χρήση.

Για την εξοικονόμηση χώρου

Επιπλέον, η Samsung εκθέτει στην IFA 2017 το 49″ CHG90, HDR QLED monitor. Το CHG90 έχει λόγο πλευρών 32:9 και προσφέρει πανοραμική απεικόνιση στοιχείων και διαγραμμάτων σε μία μόνο οθόνη. Το μέγεθος καταργεί την ανάγκη του χρήστη να συνδυάσει δύο monitors των 27 ιντσών για να επεκτείνει την επιφάνεια εργασίας.

Πέρα από την τεχνολογία βελτιστοποίησης οθόνης Easy Setting Box, η λειτουργία Picture-by-Picture του CHG90 επιτρέπει στους χρήστες τη σύνδεση και την προβολή περιεχομένου από εξωτερικές πηγές. Η συνδεσμολογία του CHG90 περιλαμβάνει θύρες DP, Mini-DP, HDMI και USB.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων επαγγελματικών monitor της Samsung

Info: Samsung Electronics Ελλάς, τηλ.: 8009 4000

Previous Article

Philips 8602 UHD TV: η πρώτη Quantum Dot με P5 Perfect Pixel Engine

Next Article

Η Panasonic συμπληρώνει τη σειρά OLED TV με την 77EZ1000