Η Samsung κορυφαία σε πωλήσεις στην Ψηφιακή Σήμανση

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung digital signage 10 years

Tο IHS Markit, σε έκθεσή του, δημοσίευσε στοιχεία που αναδεικνύουν τη Samsung ως την κορυφαία σε πωλήσεις μάρκα, από το 2009.

«Οι καινοτόμες λύσεις της Samsung πιέζουν συνεχώς τα όρια του δυνατού», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η κατάταξη του IHS αποδεικνύει την μακρά αφοσίωσή μας στο να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ρεαλιστικών και συναρπαστικών εμπειριών θέασης. Θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στη βιομηχανία, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες και δημιουργώντας τις συνθήκες για τις οθόνες του αύριο».

Σύμφωνα με την έρευνα τεχνολογίας «Public Displays Market Tracker» του IΗS, η Samsung κατέχει το 25.8% της διεθνούς αγοράς ψηφιακής σήμανσης, σύμφωνα με τις πωλήσεις μονάδων το 2018*.

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα δυναμικών και ευέλικτων οθονών, οι τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο SMART Σήμανσης της Samsung περιλαμβάνουν αρκετά διακεκριμένα και βραβευμένα από τη βιομηχανία προϊόντα, από διάφορες κατηγορίες. Το κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για διάφορες βιομηχανίες και μονάδες κάθετης παραγωγής σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, αεροδρόμια, ψηφιακές υπαίθριες διαφημίσεις, μονάδες εκπαίδευσης και φιλοξενίας, συστήματα ψυχαγωγίας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

QLED 8K Ψηφιακή Σήμανση – Προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς με τεχνολογία αναβάθμισης Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), η QLED 8K ψηφιακή σήμανση ενισχύει τις εμπορικές προβολές, μετατρέποντας τις εικόνες σε ρεαλιστικό, ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα προσελκύσει την προσοχή δυνητικών πελατών. Επιπλέον, η ευφυής ΑΙ αναβάθμιση επιτρέπει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων και στους διαφημιστές να παράγουν περιεχόμενο με μειωμένο κόστος, σε χαμηλότερη ανάλυση και να το προβάλλουν σε οθόνες υψηλής ανάλυσης, 8Κ.

Σειρά Ημι-υπαίθριας Ψηφιακής Σήμανσης OMN/OMN-D – Σχεδιασμένες για παράθυρα βιτρίνας, τα προϊόντα της σειράς παρέχουν ορατότητα ακόμα και σε συνθήκες άμεσης έκθεσης στο φως του ήλιου. Το σύστημα μειωμένης καλωδίωσης, το εύχρηστο software και η ανθεκτική οθόνη με αποτελεσματική ενεργειακή απόδοση, καθιστούν τη σειρά ως ιδανική επιλογή για καταστήματα λιανικής. Η σειρά OMN-D περιλαμβάνει οθόνες διπλής όψης, που επιτρέπουν την προβολή τόσο στη βιτρίνα όσο και στο εσωτερικό του καταστήματος.

Σειρά Υπαίθριας Σήμανσης OHN/OHN-D – Η σειρά OHN προσφέρει εκπληκτική ορατότητα, καθώς είναι κατασκευασμένη με Magic Protection Glass (Μαγικό Προστατευτικό Γυαλί) της τάξεως του IK10, και διαθέτει πιστοποίηση ΙΡ56 για απαράμιλλη ανθεκτικότητα στο νερό και στην σκόνη. Η OHN-D είναι οθόνη διπλής όψης, ιδανική για προβολή διαφημιστικού περιεχομένου σε στάσεις λεωφορείων ή στο δρόμο.

Σειρά QMR/QBR – Οι νέες UHD 4K οθόνες του 2019 έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και διαθέτουν μικρότερα όρια οθόνης και πιο συμμετρικό σχεδιασμό. Η σειρά σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των εμπορικών κέντρων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης και των αεροδρομίων. Παράλληλα, έχουν ενσωματωμένη τεχνολογία ευφυούς UHD αναβάθμισης και φίλτρο αντιηλιακής προστασίας.

Samsung Flip – Διαδραστική οθόνη 55 ιντσών, που ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματική συνεργασία στους χώρους εργασίας. Η Samsung Flip προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες, προσφέρει φυσική εμπειρία γραφής και στηρίζεται σε βάση με ρόδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καινούρια προϊόντα SMART Σήμανσης της Samsung, επισκεφθείτε το: https://displaysolutions.samsung.com και https://www.samsung.com/gr/business/smart-signage/all-smart-signage/.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Samsung.


*Οι τηλεοράσεις για ιδιωτική χρήση, καθώς και οι τηλεοράσεις Commercial Lite και Hospitality που χρησιμοποιούνται για σήμανση, εξαιρούνται από τις μετρήσεις.

Previous Article

LG OLED Wallpaper Hotel TV για πολυτελείς σουίτες

Next Article

LG: Το κατάλληλο Soundbar ανάλογα με τη χρήση