Η Samsung στηρίζει για 5η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σέβομαι τη διαφορετικότητα»

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung-respect-diaforetikotita-5th

Οι νικητές του διαγωνισμού «Λέμε ΌΧΙ στο σχολικό & διαδικτυακό εκφοβισμό» κέρδισαν τεχνολογικό εξοπλισμό για το σχολείο τους.

O κ. Kyoung Il Min, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas (φωτό: Samsung)
O κ. Kyoung Il Min, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas (φωτό: Samsung)

H Samsung Electronics Hellas, χορηγός του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», υποστήριξε για πέμπτη συνεχή χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό «Λέμε ΌΧΙ στο σχολικό & διαδικτυακό εκφοβισμό». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας από 5η Δημοτικού έως 3η Γυμνασίου και υλοποιείται από Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το British Council σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

samsung-respect-diaforetikotita-5th
Από αριστερά,ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, η κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Διεθνούς Εκεχειρίας και ο
κ. Kyoung Il Min, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas (φωτό: Samsung)

 Στο πλαίσιο του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου η τελετή βράβευσης των σχολείων, που προκρίθηκαν από την κριτική επιτροπή για τα καλύτερα βίντεο/παρουσιάσεις με θέμα το σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

samsung-respect-diaforetikotita-5th
Από αριστερά, ο κ. Kyoung Il Min, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Διεθνούς Εκεχειρίας, ο Εξοχότατος κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Kate Smith, Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα. (φωτό: Samsung)

O κ. Kyoung Il Min, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas δήλωσε: «Στη Samsung, επιθυμούμε να προσφέρουμε σε παιδιά σε όλο τον κόσμο ίσες ευκαιρίες για να επιτύχουν στη ζωή. Τα παιδιά είναι η ζωή της κοινωνίας και, ως ηγέτες του σήμερα, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, για να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους ηγέτες του αύριο».

Στην κύρια φωτογραφία του άρθρου, απονομή βραβείων από τον εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

 

samsung-respect-diaforetikotita-5th
Η απονομή του 1ου βραβείου στο 7ο Γυμνάσιο Καλλιθέας από τον Kyoung Il Min – Πρόεδρο της Samsung Electronics Hellas, την Ντόρα Πάλλη – Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, την Αναστασία Ανδρίτσου – Διευθύντρια Προγραμμάτων και Συνεργασιών του British Council, την Εύη Μωραϊτίδου – Ολυμπιονίκη, την Αθηνά Σεϊτανίδου – PR & Sponsorships Specialist στη Samsung Electronics Hellas και την Αλίνα Κουγιούφα – Integrated Marketing Specialist στη Samsung Electronics Hellas. (φωτό: Samsung)
  Nέα έκδοση του Samsung Galaxy S22 σε απόχρωση Bora Purple
Previous Article

Samsung TV 2018: Νέα μοντέλα QLED TV, Premium UHD και UHD TV

Next Article

Πρoστατευμένο: Samsung Galaxy S22 Ultra – Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!