Η Schneider Electric “αλλάζει παιχνίδι” στο «Αγιά Σοφιά»

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Schneider Electric “αλλάζει παιχνίδι” στο «Αγιά Σοφιά»

Innovation Day με τίτλο, “Change the Game — Powering Infrastructure of the Future” διοργάνωσε η Schneider Electric στο γήπεδο της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά”.

Οι προσκεκλημένοι της Schneider Electric είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο εντυπωσιακό γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” και τις λύσεις που έχουν εγκατασταθεί. Ανάμεσά τους, παρευρέθηκαν συνεργάτες και πελάτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας, των δικτύων και των υποδομών.

Η Schneider Electric, εταιρεία στην ενεργειακή διαχείριση και τον αυτοματισμό, διοργάνωσε εκδήλωση Innovation Day με τίτλο, Change the Game – Powering Infrastructure of the Future, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στην OPAP Arena, το νέο γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι συνεργάτες και οι πελάτες από το τομέα της ενέργειας, των δικτύων και των υποδομών, είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις λειτουργικές λύσεις, τα λογισμικά διαχείρισης και τον έξυπνο εξοπλισμό, που προσέφερε η Schneider Electric για την ηλεκτροδότηση και ασφάλεια του γηπέδου.

Στους παρευρισκόμενους που περιηγήθηκαν στο εμβληματικό γήπεδο OPAP Arena παρουσιάστηκαν τα πρωτοποριακά συστήματα και οι λύσεις της Schneider Electric που έχουν λεπτομερώς τοποθετηθεί. Συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία να δουν τους λειτουργικούς πίνακες Μέσης & Χαμηλής Τάσης, το Data Center και τις μονάδες για Αδιάλειπτη Παροχή Ισχύος (racks, UPS, cooling κλπ.) αλλά και τις υπόλοιπες λύσεις όπως τον προηγμένο φωτισμό ασφαλείας, το διακοπτικό υλικό αλλά και τα λογισμικά διαχείρισης ενέργειας (ΒMS). Επιπρόσθετα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους νέους πίνακες Μέσης Τάσης της σειράς AirSeT, SM AirSeT & RM AirSeT, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους διότι χρησιμοποιούν καθαρό αέρα αντί για το αέριο SF6 το οποίο αναμένεται να απαγορευτεί εντελώς από το 2026 και εξοπλισμένοι με «έξυπνους» αισθητήρες για την επίβλεψη της κατάστασης του εξοπλισμού , καθώς και μετασχηματιστές διανομής μέσης τάσης  με τροφοδότηση χαμηλής μέσω ροηφόρων αγωγών χαμηλής τάσης, αποτελώντας την καρδιά της τροφοδοσίας του γηπέδου με ηλεκτρική ενέργεια.

Στο πλαίσιο της βιωσιμότητας και της βελτιστοποίησης της ενεργειακής κατανάλωσης, οι πελάτες και συνεργάτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν το προνόμιο να εξετάσουν ακόμα περισσότερα καινοτόμα προϊόντα. Ανάμεσά τους, το Powerlogic T300, το οποίο προορίζεται για τον αυτοματισμό της διανομής ενέργειας, αλλά και τα ρελέ προστασίας PowerLogic P1, P3, P5 και P7 για την αποτελεσματική διαχείριση του ηλεκτρικού δικτύου.

Στο πλαίσιο του Innovation Day, πραγματοποιήθηκε και λεπτομερής παρουσίαση για τα νέα προϊόντα και λογισμικά που συμβάλλουν, μεταξύ άλλων, στη βιωσιμότητα του γηπέδου. Τον χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Καραούζας, Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ και μαζί με τον Στάθη Τσακαρισιάνο, Sales Director EUs & Sls-OEMs Channel της Schneider Electric συζήτησαν για τους βιώσιμους στόχους που έχουν επιτευχθεί στη μέσω της συνεργασίας τους. Τέλος, ακολούθησε γεύμα και συζήτηση στο εστιατόριο “Βυζαντινό”, το οποίο βρίσκεται μέσα στο γήπεδο.

Subscribe to our newsletter!

  Η Schneider Electric έκλεισε την χρονιά με αποκλειστικό event για το Επίσημο Δίκτυο Διανομής
Previous Article

Είναι πανίσχυρα: Νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με M3 chip

Next Article

Παρακολουθείστε αγώνες αυτοκινήτου σε LG OLED TV και νιώστε την αδρεναλίνη!