Είναι πανίσχυρα: Νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με M3 chip

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Είναι πανίσχυρα: Νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με M3 chip

Το νέο MacBook Air της Apple με επεξεργαστή Μ3 έχει ακόμη ισχυρότερες επιδόσεις, ενημερώνει η iSquare, εταιρεία του Ομίλου Quest, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

παρουσίασε το νέο MacBook Air της με επεξεργαστή Μ3 με ακόμα ισχυρότερες επιδόσεις, ενημερώνει η εταιρεία iSquare του Ομίλου Quest, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

με επεξεργαστή Μ3 με ακόμα ισχυρότερες επιδόσεις, ενημερώνει η εταιρεία iSquare του Ομίλου Quest, επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι πανίσχυρα: Νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με M3 chip
[iSquare]

Το νέο MacBook Air με επεξεργαστή Μ3 διαθέτει γρήγορο Wi-Fi και υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες, σε έναν εντυπωσιακά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό με έως και 18 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Τα νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών, με πάχος λίγο πάνω από ένα εκατοστό, διαθέτουν και τα δύο οθόνη Liquid Retina με ένα δισεκατομμύρια χρώματα καθώς και πολλές νέες δυνατότητες, όπως η υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες, έχοντας κλειστό το καπάκι, ιδανικό για επαγγελματίες ή οποιονδήποτε χρειάζεται πολλαπλές οθόνες για να εργαστεί παράλληλα με πολλές εφαρμογές.
 
Με το M3, το MacBook Air είναι έως και 60% ταχύτερο από το μοντέλο με το M1 chip και έως και 13 φορές ταχύτερο από τον πιο γρήγορο φορητό υπολογιστή MacBook Air με βάση τον επεξεργαστή Intel. Και με ένα πιο γρήγορο και αποδοτικότερο Neural Engine στο M3, το MacBook Air συνεχίζει να είναι ο καλύτερος φορητός υπολογιστής για AI.

Με τη μετάβαση στην τεχνολογία Apple silicon, κάθε Mac αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για την τεχνητή νοημοσύνη. Το macOS προσφέρει έξυπνες λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα εκμεταλλευόμενο αυτές τις απίστευτες επιδόσεις που προσφέρουν οι επεξεργαστές Μ3 στην τεχνητή νοημοσύνη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ενεργοποιούν ισχυρές λειτουργίες κάμερας, μετατροπή ομιλίας σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο, μετάφραση, προβλέψεις κειμένου, οπτική κατανόηση, λειτουργίες προσβασιμότητας και πολλά άλλα.

Τα νέα MacBook Air από ενιαίο περίβλημα αλουμινίου έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν και θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα μοναδικά χρώματα: midnight, με ειδική επεξεργασία για μείωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, starlight, space gray & silver. Σε συνδυασμό με την κορυφαία κάμερα, τα μικρόφωνα και τα ηχεία υψηλής ποιότητας που διαθέτουν, τη φόρτιση MagSafe, τη σιωπηλή, αθόρυβη σχεδίασή του και το macOS, το MacBook Air παρέχει μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Τα νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών με Μ3 chip είναι άμεσα διαθέσιμα από Παρασκευή 8/3.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Huawei MateBook D16 2024 — Μobile powerhouse

Next Article

Η Schneider Electric “αλλάζει παιχνίδι” στο «Αγιά Σοφιά»