Η Schneider Electric έκλεισε την χρονιά με αποκλειστικό event για το Επίσημο Δίκτυο Διανομής

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Schneider Electric έκλεισε και φέτος την χρονιά με μία εκδήλωση αποκλειστικά για το Επίσημο Δίκτυο Διανομής, στο The CEO Clubhouse, στην Μαρίνα Φλοίσβου. 

O κ. Σπύρος Ράπτης, Γενικός Διευθυντής της Schneider Electric για Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο παρουσίασης για το Επίσημο Δίκτυο Διανομής.

Σκοπός της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν διανομείς από Αττική, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Κυκλάδες και άλλες περιοχές της χώρας, ήταν να ενημερωθούν οι συνεργάτες για την πορεία της εταιρείας την τρέχουσα χρονιά, για τα σχέδια της για το νέο έτος, αλλά και να συζητήσουν τις νέες τάσεις της αγοράς που θα επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι συζητήσεις κινήθηκαν γύρω από τις νέες τάσεις που στοχεύουν στην βιωσιμότητα, την ενεργειακή βελτίωση και τον πράσινο εξηλεκτρισμό, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και προβληματισμούς σχετικά με τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δόθηκε έμφαση σε όλες τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών, τόσο σε επίπεδο νέων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων όσο και σε επίπεδο εκπαίδευσης στελεχών και προωθητικών ενεργειών. Η ετήσια αυτή εκδήλωση για το Επίσημο Δίκτυο Διανομής έχει καθιερωθεί πλέον από την Schneider Electric, καθώς αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων και συντονισμό με το εκτενές δίκτυο συνεργατών της.

O κ. Χριστόφορος Βούλγαρης, Διευθυντής Δικτύου Διανομής της Schneider Electric για Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο παρουσίασης για το Επίσημο Δίκτυο Διανομής.

Στο πλαίσιο του γενικότερου οράματος της εταιρείας για εξέλιξη και μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών της, παρουσιάστηκαν κάποια πρώτα σχέδια πρωτοβουλιών για την νέα χρονιά που στοχεύουν σε μεγαλύτερη εξειδίκευση, ψηφιοποίηση, αποδοτικότητα και αειφορία, έχοντας ως βασικές παραμέτρους πάντα την ορθή αξιοποίηση πόρων και το σεβασμό προς το περιβάλλον. Τέλος, το event ολοκληρώθηκε σε χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου οι καλεσμένοι είχαν ευκαιρία για περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με τις προοπτικές της αγοράς και την εξέλιξη του κλάδου. 

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Λίστα Δώρων για τα Χριστούγεννα από την Huawei

Next Article

Χριστουγεννιάτικες προσφορές Xiaomi